Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 28 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Ако се срещате с някого или имате сътрудник в живота, отделете днешния ден за него. Фокусирайте се върху тези връзки и прекарайте един превъзходен ден дружно.

Телец

Много типично за вас е да насилвате нещата и да прибързвате. Опитайте през днешния ден да сте умерени във всичко, което вършиме. Крайностите могат да бъдат потребни в други дни, само че през днешния ден е допустимо да ви изиграят неприятна смешка.

Близнаци

През днешния ден би трябвало да бъдете консултант на някой непосредствен. Направете всичко допустимо да помогнете, тъй като този човек надали има единствено един проблем. Не се плашете да поемате отговорности.

Рак

Днес ще имате опцията да завържете диалог с човек, с който нормално не разговаряте. Това може да отвори нова врата пред вас, тъй че приемете това на съществено.

Лъв

Чувствате се доста по-спокойни за вашето състояние към този момент. Напоследък ги се случваха странни неща, само че нещата стартират да се подреждат и всичко наподобява обикновено. Усмихвайте се повече.

Дева

Вкарайте ред в живота си. Ако желаете да постигнете прогрес, би трябвало да бъдете доста проведени. Ще бъдете крачка напред пред конкуренцията, тъй че не се тормозете.

Везни

Балансът е извънредно значим за вас през днешния ден. Както за щастието ви, по този начин и за силата. Днес ви следва огромна смяна в живота ви. Тя може да бъде или ново начало или край, само че вие ще се справите, каквото и да е.

Скорпион

Прекарайте деня измежду природата или посетете музеи и галерии. В такова въодушевление сте, че тези занимания ще ви се отразят доста добре. Днес намирате всичко за по-красиво от нормално.

Стрелец

Днес се старайте да не говорите доста, допустимо е да кажете неща, които не желаете. През целия ден ще имате страхотни хрумвания, работете по тях, без да ги разказвате на ляво и на дясно.

Козирог

Всички хора към вас работят сами през днешния ден. Опитайте да не се сливате с тълпата и потърсете сътрудник. Работата в екип ще бъде доста по-ползотворна, в сравнение с независимата.

Водолей

Днес сте склонни да харчите повече пари от нормално, пробвайте да купувате единствено в действителност нужните неща. В края на деня, когато осъзнаете, че сте икономисали пари, ще се чувствате ужасно.

Риби

Прекарайте малко време уединено със себе си през днешния ден. Много неща се случват в главата ви и би трябвало да сте извънредно проведени, с цел да се справите с всичко и да запазите положителните си връзки с хората.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР