Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 02 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Имате повече от нужната сила, с цел да можете да се справите с всичи задания през днешния ден. Обърнете внимание на работата през днешния ден, без значение, че е почивен ден. Човек от време на време би трябвало да прави взаимни отстъпки, в случай че желае да е сполучлив.

Телец

Чувствате се малко пасивни през днешния ден, макар позитивната сила, с която сте заредени. Това е един от тези дни, в които е по-лесно да помогнете на хората да създадат неточност, вместо да ги спрете.

Близнаци

Вашите фантазии ще стартират да се сбъдват, а надали има по-голямо задоволство от това. По пътя към задачата може да има леки пречки, само че никога не трябва да се отказвате. Случват се чудеса, стига да вярвате.

Рак

Сега е моментът да " циментирате " връзките си. Направете сериозна стъпка във връзката си, подпишете контракт с нов шеф или намерете различен метод да извършите връзките си съществени.

Лъв

Днес сте настроени за правене на бизнес. Възползвайте се от момента, резултатът ще бъде по-добър, в сравнение с очаквате. Повечето хора към вас ще се съгласяват с концепциите ви и с проекта за деяние.

Дева

Има някои доста съществени неща, за които би трябвало да помислите, тъй че намерете безшумно и умерено място, където да останете уединено с мислите си. Има доста неща, които би трябвало да извършите и доста неща ще ви се случат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР