Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 29 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днешният ден е отдаден на творчеството, само че нещата ще станат доста странни и объркващи по-късно денем. Ще се нуждаете от малко повече пространство за себе си и няма нищо неприятно в това да помолите близките да ви дадат пространство.

Телец

Вземете колкото се може повече тази заран, тъй като силата ви може да стартира да изчезва по-късно. В такива моменти напредъкът е най-труден, по тази причина се възползвайте оптимално от това, което имате.

Близнаци

Време е да извършите главно разчистване на дрешник или гараж или друго разбъркано помещение. Вашата велика сила ще ви помогне да преживеете доста тази заран и вечерта ще се насочите към по-големи планове.

Рак

Започнете да работите с нови хрумвания, тъй като старите към този момент не работят във ваша изгода. По-късно съвсем сигурно напъните ви ще се срутен. След това нещата ще се подредят, тъй че не се отчайвайте.

Лъв

Днес всичко ще се върти към парите, най-малко до момента в който сте загрижени за това. Умът ви не постоянно е в материалния свят, само че към този момент е добра концепция да разсъждавате за финансите си и да се подготвяте за бъдещето.

Дева

Въпреки че се чувствате сносно за вашата позиция спрямо останалите, по-късно денем ще ви се желае да сте били на тяхното място. Запомнете, че постоянно златната среда е най-хубавото решение.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР