Можете да отидете и да кажете: Стигнете до хеликоптера.Можете да

...
Можете да отидете и да кажете: Стигнете до хеликоптера.Можете да
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер: Щях да бъда страхотен президент на САЩ

" Можете да отидете и да кажете: „ Стигнете до хеликоптера ".

" Можете да кажете " Ще се върна ". "

В ослепителен Лондон е 11 часа заран и Арнолд Шварценегер е човек, който знае какво желаят хората. Когато го попитах дали стачката на актьорите значи, че аз ще би трябвало да извършвам най-известните му крилати изречения, той не се сдържа.

Репликите от Predator и Terminator звънят измежду дъмбели и работещи машини. „ Актьорската стачка ви не разрешава да рекламирате филмите си, само че аз не би трябвало да популяризирам тези “, стачкува той.

Дори на 76 години, Арнолд Шварценегер не е някой, с който бихте спорили за синдикален шрифт. Това е мястото, където индустриалните дейности срещат екшън героя.

Ние сме кацнали на пейки в прилежащите фитнес зали и снимаме изявление за BBC Breakfast в Guardians Personal Training centre, ситуиран на Parliament Hill Lido, и разполагаме с място за себе си. „ По-добра фитнес зала, в сравнение с тази заран в Claridge's “, избухва той въодушевено, като в същото време незабелязано ми дава да схвана, че към този момент е упражнявал през днешния ден.

Моят оператор Питър е написал Арнолд Шварценегер на дъската си с клепача и се обръща към него, питайки обезпокоеното: „ Моля, кажете ми, че написах името ви вярно? “

Мога да потвърдя, че даже на Арнолд Шварценегер са нужни цели две секунди, с цел да ревизира правописа на личното си име, преди да вдигне взор и да се усмихне: „ Да. “

Едно пърпорене по-късно и изявлението може да стартира.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР