Можете да изглеждате невероятно без сенки за очи, спирала и

...
Можете да изглеждате невероятно без сенки за очи, спирала и
Коментари Харесай

Красива без грим: 3 съвета за женска привлекателност

Можете да изглеждате необикновено без сенки за очи, серпантина и червило, да не приказваме за декор дьо загар и очна линия. Или ще ви пуснат нов хайлайтър, или грунд - всичко е волност, тъй като майката природа към този момент ви е дала всичко, от което се нуждаете. Красивата жена без грим постоянно е приятна за окото. 

Представяме ви препоръки за грижа за себе си, които ви разрешават да възстановите и наблегнете естествената си прелест. Следвайте нашите препоръки, с цел да изглеждате ужасно.
 Посветете време и пари на здравето на кожата
Липсата на акне, изсъхнали частици епидермис по бузите, дребни бръчки по челото са специална цел. Не забравяйте, че външната грижа под формата на кремове, серуми и друга козметика от време на време не е толкоз значима за положението на кожата, колкото салдото на витамините в тялото на красива жена, хормоналните равнища и действието на стомашно-чревния тракт.
Гледайте качеството на косата си, а не стила
Разделените краища, пърхотът и обраслите корени с боядисана дължина не придават никакъв сексапил или искра на изображението. Няма значение какъв брой безценен е стилизиращият спрей във вашия комплект за хубост. Опитайте се да придадете на вашите къдрици ослепителен и добре поддържан тип.
Справете се с веждите си
Тънките влакна на веждите и агресивното татуиране от дълго време са излезли от мода и това не е единствената причина. Отворен взор без непотребни „ гъсталаци “ е ключът към триумфа. Намерете своята идеална форма. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР