Можете да говорите безкрайно за закона на привличането между мъжа

...
Можете да говорите безкрайно за закона на привличането между мъжа
Коментари Харесай

Типовете жени, които отблъскват мъжете

Можете да говорите безпределно за закона на привличането сред мъжа и дамата. Физиолозите изясняват влюбването с " химия " или хормонален скок. Но от време на време никаква „ химия “ не оказва помощ на явно красива и сполучлива дама да откри сътрудник в живота. Какъв е казусът?
Прочетете още
Психолозите имат свое пояснение: има типове дами, които тревожат и даже плашат мъжете към себе си. Какви са аргументите?

Смята се, че самите дами плашат мъжете с държанието си. Има дейности, с които мъжкият пол е подготвен да се помири, само че има дейности, които го отблъскват, заради които ще разделим дамите на категории. И по този начин, ето лист на тези дами, които съгласно някои мъже би трябвало да бъдат заобикаляни отдалече и също така в никакъв случай не би трябвало да се женят за тях.

Твърде мистериозните дами

О, тази известна фраза, че във всяка жена би трябвало да има тайнственост! Разбира се, до известна степен това е правилно. Но мъж няма да толерира прекомерната тайнственост - макар че може скрито да я харесва, тя в последна сметка го плаши. Затова нормално мъжете стоят надалеч от такива дами, доколкото е допустимо. А съветът към дамите е: Не прекалявайте с играта на " Мис Мистерия ".

Егоистичните дами

Е, няма доста за обяснение тук. Такива дами постоянно обръщат внимание единствено на тези, които се къпят в пари и разкош, а единственият им аршин при избора на идващия " сътрудник в живота " е въпросът: Какво в действителност можеш да ми предложиш? Затова такава жена ще помаха за довиждане на мъжа до нея незабавно щом откри някой по-заможен. А мъжете осъзнават това, бъдете сигурни.

Жените с прекомерно високи условия и упования

Един мъж в никакъв случай няма да успее да задоволи изцяло такава жена и най-много да я направи щастлива. Тя постоянно ще трансферира отговорността за живота си и всичко, което се случва в него, извънредно на него и не дай си боже да не оправдае нейните очаквания и упования - тогава ще има сълзи и кавги с чупене на чинии и крясъци Прекарах най-хубавите години от животът си с теб! Както разбирате, непрекъснатите опити да направи някого благополучен и да оправдае нечии упования е много сложна работа, тъй че един мъж надали ще желае да стартира сериозна връзка с такава жена.

Емоционално нестабилните и скандалните дами

Такива дами са доста способни да " създадат от мухата слон ". Те са способни да вършат кавги от нищото и като енергийни вампири се хранят с това, какъв брой страсти и нерви хората към тях харчат за тях. И по тази причина, колкото повече такива обстановки основават, толкоз по-добре се усещат. Те могат ненадейно да се разплачат, само че след няколко минути още веднъж се смеят, като че ли нищо не се е случило. Разбира се, доста е мъчно да си в близки и дълготрайни връзки с подобен човек, тъй като не е ясно какво може да се чака от него в идващия миг. Затова мъжете не биха желали да се впускат в сходни „ прочувствени люлки “.

Жените подценяващи на мъжете, по този начин нареченият вид " Аз сама... "

Тези дами могат да създадат всичко сами и знаят всичко по-добре от другите. Лесно е да разпознаете такава жена, тъй като най-често нейните изречения стартират с „ Аз сама “ - „ Аз сама ще поправям крана, тъй като ръцете ти като че ли са наврени в задника “, „ Ще нося чантите от магазина сама, няма потребност да ми помагаш ". И това е изключително видимо още на първата среща, когато след вечеря в ресторант тя незабавно декларира " Ще си платя сама, не желая да ти дължа нищо. " Да, такава жена, някъде надълбоко в душата си също желае обич и грижа, желае да се отпусне и да спре да влачи всичко върху себе си. Но заради неприятни връзки в предишното в този момент тя към този момент не има вяра на мъжете и не чака помощ от тях. Разбира се, в случай че мъжът се постарае, тогава сърцето на такава „ студена “ и прекомерно самостоятелна жена може да се стопли, само че преди този момент той би трябвало да е подготвен да премине през стадий на непрекъсната обезценка на всичко, което ще направи за нея, съмнение и отменяне на всяка негова помощ. Много малко мъже биха изтърпели това. Но в случай че в действителност е подготвен за това, тогава може и да се получи!

 

Жените, които имат единствено една цел в живота - да се омъжат

Не е толкоз мъчно да разпознаете такива „ ловци на съпрузи “ - те постоянно ще кажат на мъжа единствено това, което той желае да чуе от тях. Такава жена е постоянно в ужасно въодушевление, стопанка на всички занаяти, постоянно толкоз съвършена и послушна. Изглежда, че е подготвена да посвети целия си живот единствено на брачна половинка си. Следователно такава жена по принцип няма свои лични ползи и занимания, тъй като просто не остава време за това, тъй като тя „ живее за мъжа и неговите проблеми “. Струва си да се обърне внимание дали такава жена има лично мнение по разнообразни неща и въпроси, дали знае по какъв начин да го отбрани и да поддържа диалога. По принцип такива дами рядко са " същински ", всичките им страсти и усеща са прекомерно радостни и наподобяват като подправени, което умният мъж може бързо и елементарно да забележи.

Винаги ревностните и всичко контролиращи дами

Тя желае непрекъснато да управлява всички аспекти от живота на мъжа, който към този момент счита за своя благосъстоятелност: от това, кое е по-добре за него да облича, до това с кои другари би трябвало да поддържа връзка и с кои не би трябвало. В същото време тя ще го ревнува от съвсем всяка жена, която инцидентно го огледа някъде или той нея. Разбира се, тук също не може да се приказва за персонално пространство и време, тъй като мъжът ще би трябвало единствено да прави всичко и да върви на всички места с нея. Един естествен, съответен мъж в никакъв случай няма да разреши това и незабавно ще избяга от такава „ грижовна майка “.

Жените, които непрекъснато се оплакват от всичко

Такива дами постоянно имат проблеми в работата, обувките непрекъснато са им неуместни и тесни и най-важното е, че по никакъв метод не могат да угодят своя „ господин Съвършенство “. Тези дами постоянно бъркат, съгласно тях де. След като поговори малко с такава жена, мъжът получава чувството, че тя просто е нещастна по принцип. А мъжете не обичат постоянно нещастни и проблематични дами.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР