Можем ли да накараме детето между 3 и 5 години

...
Можем ли да накараме детето между 3 и 5 години
Коментари Харесай

ЧРД, ACTIVE BEAUTY: една година всички актуални тенденции, събрани на едно място

Можем ли да накараме детето сред 3 и 5 години да ни чуе? Кои са най-ефективните способи да почистим восък от памучна риза? Как се подготвя идеалната пролетна копривена чорба? Как да помогнем на кожата ни да сияе през всички сезони?

А това надалеч не е всичко! В онлайн списанието на dm ACTIVE BEAUTY има над 400 разнородни публикации по всички тематики, които се отнасят до здравето ни (физическото и това, другото, за което преди не се говореше), хубостта и начин на живот вселената.

Сега ACTIVE BEAUTY чества своя първи рожден ден в България след откриването си на 29 март предходната година, когато „ раждането “ му бе отпразнувано с огромно събитие пред dm магазина в Paradise Center, на което имаше звездни грим демонстрации на тематични визии, обединени от мотото „ Холивудски искра “.

През тази една година стана ясно, че ACTIVE BEAUTY държи равнището, което е заложено на списанието още с първия му брой, който излиза в книжен вид в Австрия преди 21 години. Към момента списанието има близо 1 милион читатели с 1 млн. копия тираж и е най-четеното австрийско издание за дами.

Това не е инцидентно: на екранните му страници може да се откри голямо многообразие от изявления и препоръки по спортни и здравни тематики, препоръки за дома, мода, жанр, маникюр, коса, фамилни връзки, родителство, личностно развиване, пътувания и резистентен метод на живот.

В България списанието е налично единствено в цифров формат, а изобилието от тематики и смислени текстове в него е не по-малко.

Освен това, в аctivebeauty.bg има ежемесечен хороскоп, с който всеки Овен може да разбере дали през април му предстоят нови любовни прекарвания, а всеки Козирог може да се позамисли върху триумфите на финансовите си каузи.

В списанието може да намерите забавни игри с награди, които увличат огромна част от читателите, а за постоянните клиенти на dm то е мястото, на което елементарно и незабавно могат да получат насоки за продуктите от асортимента на dm и по какъв начин да ги употребяват.

На основната страница на списанието виждате 7 категории: хубост, коса, здраве, начин на живот, семейство, хороскоп и игри с награди. Ако влезете в секцията „ Красота “ през днешния ден, ще видите предложение по какъв начин да си извършите вайръл грима на Хейли Бийбър, публикация за настоящите цветове в маникюра през пролет 2024, публикация за растителната съставна част сквалан, потребни препоръки за проблематична кожа други

Ако се интересувате повече от „ Здраве “, на страницата ви чакат изявления за модерните типове спорт, които би трябвало да пробвате, рекомендации за тренировки по време на цикъл, хрумвания за спорт навън и уточнения по отношение на нашумелия „ захарен фастинг “.

В секцията за фамилията може да прочетете обстоятелства за така наречен ЗВБ (захранване, водено от бебето), препоръки за възобновяване след раждането и истински хрумвания по какъв начин да кажем на мъжа си, че чакаме бебе.

Хороскопа няма да издаваме, само че ще подскажем, че в начин на живот категорията има чудесни предписания за веган пастет и някои изключително съобразителни хрумвания за пролетното разчистване на дома (знаехте ли, че мазните петна от стените могат да се отстранен идеално с разтвор от сода за самун, лимонена киселина и царевично нишесте?).

Важно е да споменем, че на фасадата на всеки dm магазин има стикер с QR код, който води до, а клиентите получават записани рекомендациите за артикули от бюти консултантите на dm върху стилизирани картички с визията на списанието.

Приятно четене и красива пролет!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР