Можем да си доставяме и друг природен газ, освен руски.

...
Можем да си доставяме и друг природен газ, освен руски.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Можем да си доставяме и друг газ, освен руски


Можем да си доставяме и различен природен газ, с изключение на съветски. Това няма да бъде никакъв проблем. Първоначално може да бъде малко по-скъпо, по-късно да се контролира този развой. Тук въпросът е той да стартира и да има предпочитание от страната ни той да се случи.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Ивайло Мирчев от „ Демократична България “.

„ Настояваме да можем да гледаме в очите тези майки с деца, които влизат на границата, както и нашите деца след 10 година Спонсорираш войната тогава, когато да вземем за пример купуваш нефт и газ от Путин. Когато си светваш лампата, токът – нуклеарното гориво в АЕЦ „ Козлодуй “ е съветско “ - по този начин отговори на въпроса за какво като че ли само „ Демократична България “ от четворната коалиция толкоз упорства България да доставя оръжия на Украйна.

По думите му България не изпраща каски и бронежилетки (б.р. на Украйна), само че спонсорира Путин със стотици милиони евро.

„ Той ги вкарва във военнопромишления комплекс, в който създава оръжия, с които оръжия сега в Харков и в други украински градове умират доста майки и деца “, добави той.

Вижте целия диалог във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР