Можем да разберем много за себе си, ако се замислим

...
Можем да разберем много за себе си, ако се замислим
Коментари Харесай

Избери лице и разбери какъв си

Можем да разберем доста за себе си, в случай че се замислим какви лица ни притеглят, а този тест е основан на присъщи черти на лицето, които ние подсъзнателно свързваме с избрани качества. С кого от тези хора бихте желали да разговаряте и да сте другари?

Нека разберем какво значи отговорът ви:

Лице №1

Този човек обича да изпипва детайлите. Много пряк, само че и сензитивен.

От такова лице са привлечени продуктивните и спокойни хора. Ако този човек ви се е сторил най-симпатичен, най-вероятно и вие сте мощна и решителна персона.

Лице №2

Това лице приказва за непримиримост и неотстъпчивост. Мудните хора се плашат от такива лица. Леката усмивка демонстрира, че може да управлява страстите си.

Според психолозите такива лица притеглят спокойни и разсъдливи хора, които могат да се владеят и нормално реализират всичките си цели.

Лице №3

Хората, които имат дребна брадичка, нормално са нетърпеливи, само че имат добра душа и са сърдечни. Тези спокойни, тихи добряци притеглят два вида хора: също толкоз спокойни и положителни като тях, или хора, които желаят да се възползват от положителното им сърце. Ако сте избрали този човек от всички други, евентуално обичате да манипулирате близките.

Лице №4

Този човек е самоуверен, буен и напорист. Вероятно е високо образован. Заострената брадичка значи, че е мечтател. От такова лице са привлечени смели и съществени хора. Слабохарактерните не биха имали куража да се изправят против подобен човек.

Лице №5

Квадратната челюст демонстрира мощен характер в комбиниране с неподчинение и непримиримост. Големите очи се свързват с емоционалност и сензитивност.

Според психолозите мощните, само че чувствителни хора притеглят благи и сърдечни персони, които имат потребност от протекция. В този случаи противоположностите се притеглят и образуват един добър екип.

Лице №6

Овалното лице с по-заострена брадичка демонстрира креативност, страст и емоционалност. Според специалистите такива хора са много хитри. Ако сте притеглен от това лице, най-вероятно сте благ и отстъпчив човек с богата психика.

Лице №7

Големият нос се свързва с финансови проблеми. Брадичката разкрива огромен дебелоглав и самонадеяност. От такова лице са привлечени тихите прагматични хора, които знаят какво желаят. Имате мощна воля и умеете да се адаптирате към измененията.

Лице №8

Хората с такава форма на лицето са миролюбиви. Те обичат комфорта, приятната компания и простичкия метод на живот. Голямата и изразена брадичка демонстрира убеденост. Човекът е сърдечен и отзивчив.

В този случай сходните характери се притеглят. Вероятно и вие сте добър, миролюбив и занимателен човек. Обичате да сте измежду хора и сте доста общителна персона.

Лице №9

Дългите симетрични вежди демонстрират висока просветеност. Формата на лицето сочи, че този човек не обича радикалните промени.

Носът и очите демонстрират, че има мощен темперамент.

Ако сте избрали този човек, вие също сте изобретателен и спокоен, чувствате се добре в тялото си и сте в естетика със света.

Източник: Dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР