Можем да обзаведем цялото ви жилище или само определена част

...
Можем да обзаведем цялото ви жилище или само определена част
Коментари Харесай

Искаш ли да се гордееш с дома си? Code Rouge ще го направи като от списание за месец и половина

Можем да обзаведем цялото ви жилище или единствено избрана част от него

Забързаното движение на живот и голямия размер информация затрудняват доста хора при обзавеждането на новия им дом или ремонта на остарелия. Вече има голямо предложение на артикули и човек постоянно се обърква при избора си. От друга страна той би трябвало да отдели доста време и да обиколя със седмици по магазините, в случай че желае да свърши всичко самичък и да откри мебелите, техниката, текстила, настилките, санитарията, осветителните тела, артистичните акценти и така нататък, които задоволяват персоналната му хармония и всичките му условия за функционалност.

Но има и опасности – когато не познава добре пазара и производителите, човек може да попадне на ефектни, само че некачествени мебели, за които да заплати скъпо и скоро да разбере, че е хвърлил парите си напразно.

Професионалната експертиза на екипа от Code Rouge и 30-годишният ни опит са гаранция при изработката на бъдещия ви дом. Като се преценява с живота през днешния ден и търсенето на пазара, Code Rouge предлага разнообразни интериорни пакети, които могат да бъдат от изгода за всеки, изправен пред компликацията по какъв начин да се оправи с към този момент закупеното си жилище.

Най-предпочитаният ни интериорен пакет е „ Материално студио “. Създадохме го преди 2 години и всички наши клиенти, които са го избрали, са удовлетворени и признателни.   „ Материално Студио “ е нашият най-експресен и бюджетен интериорен пакет.
 " Материално студио " е най-експресния и бюджетен интериорен план на Code Rouge
На уеб страницата на Code Rouge може да видите какво тъкмо включва той. Ако прецените, че е подобаващ за вас, не се колебайте да ни потърсите. От първата ни среща до вашата първа нощ в новия ви дизайнерски дом, ви разделят месец и половина. За това време ще получите експресна професионална консултация, прецизен бюджет и изцяло осъществяване. Финалните линии във вашия интериор ще бъдат сложени от професионален декоратор и всичко в дома ви ще наподобява неотразимо.

Различното, което предлагаме е извънредно късото време на осъществяване и потвърдено през годините високо качество. Дизайнът ще бъде съгласуван тъкмо с вашите потребности, като в същото време ще свети с една звезда повече и ще е като за вестник. И нещо доста значимо - всичко това ще получите против обезпечено най-хубавата цена за цялостното осъществяване и нашето професионално отношение. Ние сме на ваше разположение, с цел да осъществяваме желанията ви. Крайният резултат ще ви накара да се гордеете с новия си дом и ще ви се желае да го покажете на всички.

Можем да го създадем за цялото ви жилище, както и отчасти – единствено за избрана част, която желаете да измененията . Нашите интериорни пакети са подобаващи освен за хората, купили ново жилище, само че и за тези, които желаят да ремонтират остарялото.

Наричаме този метод на работа – Американския модел, тъй като при сътрудниците в Съединени американски щати е съществена процедура да се оформят пакети с разнообразни бюджети, включващи избрани услуги от страна на интериорното студиото.

Когато ремонтираме и обновяваме жилищата, неведнъж притежателите са изправени пред алтернативата дали да се разделят с избрана мебел, имаща за тях сантиментална стойност или е фамилна полезност. Тук Code Rouge също оказва помощ с всички сили, тъй като нашата задача е да пазим, съхраняваме и пренасяме в съвремието красивите произведения от нашето минало. Екипът ни е специалист в реновирането и редизайна на мебели типичен жанр.

Ако имате потребност от повече, ще ви предложим и другите си интериорни пакети.

Цялата информация за детайлностите към всички Интериорни пакети, които предлагаме.

Можете да ни потърсите и на телефон:
 Дневна стая от интериорен пакет " Бюджет лайт "  Родителска спалня от интериорен пакет " Бюджет лайт "  Родителска спалня от интериорен пакет " Оптимум "  Дневна стая и столова от " Златен пакет "
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР