Можем да направим обосновано предположение, че има подобни снимки (компрометиращи

...
Можем да направим обосновано предположение, че има подобни снимки (компрометиращи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: На Калин Стоянов няма да му извадят компроматни снимки, ако слуша

Можем да създадем обосновано съмнение, че има сходни фотоси (компрометиращи вътрешния министър Калин Стоянов), тъй като доколкото беше казано от някогашния вътрешен министър Бойко Рашков, запознанството на с тези лица (обвинените в контрабанда), е по-дълго, а може би и по-дълбоко. Това сподели в седмичното обзорно предаване на Actualno.com „ Отговорите “ някогашният вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, водач на партия „ “.

„ Убеден съм, че при тези връзки и тези фамилиарничения сред тези лица, 100 % има някакви сходни фотоси. И тук към този момент се връщаме към по този начин наречената взаимозависимост на избрани хора, които са комфортни за избрана позиция и колкото повече един човек е злепоставен, или е подвластен, той е доста по-послушен и ще извършва това, което някой ще му начертава да прави “.

Попитан кой може да извади фотоси на, Бойко Рашков ли Цветанов съобщи: „ Бойко Рашков не. Виждаме, че сега фотосите излизат от тези способени органи, които са иззели всички тези материални доказателства. Както телефона, по този начин и боравенето с галерията и фотосите, които са в телефона. Те са разполагаем на проверяващите органи, било то вътрешна сигурност, било то прокуратурата. И това, което допускам, е че някои от фотосите няма да получат съответната гласност, с цел да може тези хора под една или друга форма да се държат в някаква взаимозависимост “.

На въпрос би трябвало ли вътрешният министър да си подаде оставка, при подозренията за честността на изборите Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа сподели, че: „ Можем да създадем извод от това, което се приказва в последните няколко седмици, както от някогашния министър председател Денков, по този начин и от представители на ПП-ДБ, които предложиха да бъде в кабинета Денков-Габриел. Но виждаме, че разочарованието е огромно. И тази гневна отбрана на ГЕРБ и Движение за права и свободи за оставането на, когато бяха споровете и беше осъществено полицейско принуждение на митинга пред БФС, сподели, че той в действителност не е избор на Главчев, а то е запазването на това статукво, което удовлетворява тези, които чакат на тези избори ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Политическа партия и Демократична България да нямат 121 депутати. От това ще се нуждае една възможна сходна коалиция от трети участник “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР