Може спокойно да отминете Le Petit Quche’, докато вървите по

...
Може спокойно да отминете Le Petit Quche’, докато вървите по
Коментари Харесай

ДА! Le Petit Quche’ с вината на Джоли – Пит и от Страсти в Тоскана

Може умерено да отминете Le Petit Quche’, до момента в който вървите по ресторантско – барския хъб Оборище, тъй като входът му е откъм ул. Васил Априлов. В тази най-хубава част на най-престижната софийска улица е ситуиран дребен оазис на гастрономията.

Със сигурност би трябвало да обърнете внимание на виновността, които домакините сами внасят. Повечето хора незабавно се насочват към розетата, макар че към този момент им мина сезонът. Защото се предлага Миравал – от винарната на Анджелина Джоли и Брад Пит, която не е ясно чия остава след раздялата им – тя е на половина французойка, но той е запаленият винар в дуета, който бяха. Никак не е неприятно и розето от избата, която драгият фен познава по неповторимата й форма от италианската сага Страсти в Тоскана – истинското заглавие и Трите рози на Ева.

Тя пък е наречена Петра и предлага чудесни червени виновност – еликсирът на най-красивия италиански регион. На полицата до бутилките от тази тъкмо маза са подредени и великото Брунело ди Монталчино, и класическото Кианти за тези, които ги пожелаят. Разбирла се, има и прелестни френски виновност със особено внимание към по едно и също време положителните и налични пенливи в навечерието на празниците.

Много по-френски обаче стоят гъшият дроб и всевъзможни други сходни, предлагани в голямо многообразие. Както и хаймарките бонбони и шоколад – има даже с 99% какао. Едната е Maxim’s – да, от фамозното и именито заведение. Има и още доста, доста неща на изумително дребна повърхност, а вторият етаж е отдаден на ароматна козметика за дома и индивида и изискани дарове, още веднъж от огромни марки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР