Може само да предполагаме какво е да си холивудска звезда,

...
Може само да предполагаме какво е да си холивудска звезда,
Коментари Харесай

Шамарите между Джейн Фонда и Джей Ло - отново на дневен ред

Може единствено да допускаме какво е да си холивудска звезда, да си на снимачна площадка на касов филм и да си заобиколен с други сходни на теб известни персони. Затова няма нищо необичайно, че постоянно актьорите се връщат обратно във времето и описват за емблематичните моменти от кариерата си.
 Джейн Фонда, мотивацията и ежедневните тренитровки, от които даже и на 85 не се отхвърля
Дори и на 85 Джейн Фонда не се отхвърля

Може единствено да последваме образеца ѝ

Подобни откровения неотдавна направи и Джейн Фонда. Докато участваше в ежедневното ток шоу на Дрю Баримор, 85-годишната звезда показа спомените и прекарванията си от фотосите на кино лентата " Свекървище ". В продукцията, която се появи във към този момент далечната 2005 година, тя си партнира с Дженифър Лопес.

Като един от най-запомнящите се моменти от снимачния развой Фонда дефинира оня, в който тя и Лопес е трябвало да си удрят плесници една на друга. Погледнато в профил, това може и да звучи занимателно, само че в действителност, по думите на актрисата, е било нещо много мъчително. При това дотам, че е получила съществено пострадване над едното око.

Явно Дженифър Лопес толкова се е вживяла в ролята си, а най-неприятното от всичко е, че до ден сегашен по този начин и не се е извинила за случая.

" Аз я блъскам, тя ме удря - по този начин трябваше да бъде по сюжет ", сподели Джейн. " Лошото обаче бе, че тя имаше на ръката си голям диамантен пръстен. И при един от шамарите, той разряза кожата на веждата ми, директно над окото. "

Във кино лентата Фонда е в ролята на основната героиня Виола Фийлдс, която по всякакъв начин се пробва да осуети сватбата на сина си (изигран от Майкъл Вартан). Емблематичната сцена с шамарите се случва в деня на самата женитба, в който абсурдът сред двете дами избухва и прераства даже във физическа кавга.

Но 53-годишната Дженифър Лопес също помни. Още през 2019 година тя разкри във видео, оповестено в канала ѝ в YouTube, че е била " ужасена " от случилото се, като прибавя красноречиво, че доста съжалява.

Все отново, с днешна дата и двете дами гледат с възприятие за комизъм към случилото се. Единодушни са, че това е една от най-забавните подиуми, в които са взели участие, трансформирала се и в емблематична за последните години от кариерите им. Самата Джей Ло е споменавала, че " сцената е заживяла собствен личен живот ".

" Спомням си, че по-късно Джейн имаше кървясъл мехур в горната част на окото. Но не ѝ пукаше. Тя е истинска гангстерка. Обичам я доста ", сподели изпълнителката пред People.
 За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят дружно по кино лентата Unstoppable
За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят дружно по филм

Време беше

В последните месеци Джейн Фонда бе изправена пред тежко тестване. През септември ѝ бе сложена диагнозата неходжкинов лимфом, който изискваше лекуване посредством химиотерапия. Наскоро обаче актрисата показа положителната вест, че е съумяла да преодолее заболяването и даже се е завърнала към нормалния си метод на живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР