Може ли спазването на специален хранителен режим въз основа на

...
Може ли спазването на специален хранителен режим въз основа на
Коментари Харесай

Какво трябва да е храненето според кръвната група

Може ли спазването на специфичен хранителен режим въз основа на вашата кръвна група да ви помогне да отслабнете и даже да станете по-здрави? Според от ден на ден проучвания е допустимо.

Няколко проучвания, направени в последните години, настояват, че храните, които ядете, реагират химически с вашата кръвна група. Ако следвате диета, предопределена за вашата кръвна група, тялото ви ще усвоява храната по-ефективно. Ще отслабнете, ще имате повече сила и ще помогнете за попречване на заболявания.

Какво можете да ядете? Това зависи от вашата кръвна група. Ето какво предлагат специалистите.

Кръвна група вид 0: Диета с високо наличие на протеини, богата на постно месо, пилешко, риба, зеленчуци, зърнени храни, фасул и млечни артикули. Експертите също предлагат разнообразни добавки за помощ при проблеми с корема и други неразположения, които хората с кръвна група 0 са склонни да имат.

Кръвна група вид А: Хората с тази кръвна група се нуждаят от безмесна диета, основана на плодове и зеленчуци, боб и бобови растения и пълнозърнести храни, в идеалния случай органични и пресни. Това е по този начин, тъй като имат сензитивна имунна система.

 хранене съгласно кръвната група

Кръвна група вид В: Избягвайте царевица, пшеница, елда, леща, домати, фъстъци и сусам. Пилето също е проблематично. Препоръчва се яденето на зелени зеленчуци, яйца, бяло месо и нискомаслени млечни артикули.

Кръвна група вид АВ: Храните, върху които би трябвало да се концентрирайте, включват тофу, морски блага, млечни артикули и зелени зеленчуци. Хората с група АВ имат податливост към ниско наличие на стомашна киселина. Избягвайте кофеин, алкохол и пушени или сушени меса.

Ако решите да нагодите хранителния си режим на основа на вашата кръвна група, значимо е да знаете, че би трябвало да избягвате модифицирана храна и елементарни въглехидрати.

Експертите, създали и характерен хранителен режим, обаче предизвестяват, че би трябвало да сте извънредно деликатни, в случай че имате хронични положения като диабет или проблеми със сърцето. В тези обстановки се съобразявайте с рекомендациите на вашия персонален доктор.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР