Може ли наднорменото тегло да бъде пречка за пълноценните сексуални

...
Може ли наднорменото тегло да бъде пречка за пълноценните сексуални
Коментари Харесай

Загадката падна: Пречи ли наднорменото тегло на хубавия секс

Може ли наднорменото тегло да бъде спънка за пълноценните полови връзки? Отговор на този въпрос дава сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина.
Стандартът за хубост изисква дамата да е слаба, само че едни от най-сексапилните дами са обилните дами. Те са по-страстни. Не инцидентно Кама Сутра – книгата с вековна история, отдадена на любовното другарство сред сътрудниците, започва от Индия.
Привлекателната индийка е със закръглени форми и огромен бюст, безапелационна е Кобилкина.
Според нея стройните и слаби хора могат да бъде също толкоз неуверени, колкото и цялостните. А в случай че дамата не е удовлетворена от своето тяло, тя мъчно ще повярва, че мъжът до нея не я гледа сериозно.
Затова Наталия поучава да одобряваме тялото си с обич и почитание. „ Не чакайте, че един ден ще пристигна миг, когато ще отслабнете и тогава ще вършиме секс. Обичайте себе си и колегата си в този момент. Когато ти обичаш, приемаш и обожаваш себе си – тогава и другите могат да го създадат във връзка с теб “, споделя тя.
Според нея цялостните мъже също са привлекателни. „ По-важно е мъжът до вас да е интелигентен и сполучлив, в сравнение с слаб и безпаричен “, безапелационна е сексоложката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР