Може ли генералният директор на БНТ през ден да се

...
Може ли генералният директор на БНТ през ден да се
Коментари Харесай

Проф. Минеков обвини Кошлуков в лъжи в ”Още от деня” по БНТ

Може ли генералният шеф на Българска национална телевизия през ден да се появява в ефира ви, с цел да ни осведомява за своите усеща? Ако бяхме в естествена страна, той нямаше да споделя за своите усеща, а щеше да си подаде оставката, съобщи проф. Минеков.

Той остави на водещата на предаването Надя Обретенова отворено писмо от 2500 души, най-вече публицисти и интелектуалци, които желаят оставката на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Имаше доста обиди към мен от генералния шеф, в това число по отношение на моето семейство и моето минало. Лъжа е, че в моето семейство е имало член на Централен комитет на Българска комунистическа партия. Също по този начин нашето семейство в никакъв случай не е почивало в почивни станции. Той черпи тези персонални нападки от жълти медии, а те черпят информацията си от един впиянчен някогашен политик, уточни министърът на културата.

От Управителния съвет на Българска национална телевизия има доста странни изказвания, че съм показал публицистите от Българска национална телевизия като терористи и нарушители. Лъжа е, че съм казвал сходно нещо. Става въпрос за серия от неистини. Законът не е нарушен от публицистите в Българска национална телевизия, а от генералния шеф, акцентира проф. Велислав Минеков.

По време на целия диалог водещата Надя Обретенова се опитваше да зададе разнообразни въпроси, само че проф. Минеков говореше по едно и също време с нея и я прикани да да го остави да каже монолога си, както е направила при монолога на Емил Кошлуков.

Правото ми на отговор беше потиснато от Вас и мисля, че това беше целеустремено, обърна се министърът на културата към Обретенова, като добави, че публицистите в Българска национална телевизия са потиснати от Кошлуков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР