Може ли една фолк звезда да бъде искрена или всичко

...
Може ли една фолк звезда да бъде искрена или всичко
Коментари Харесай

Мария обясни през сълзи и сополи за униженията от Гущеров

Може ли една фолк звезда да бъде откровена или всичко е единствено за рейтинг и отупване на поовехтяла популярност, написа БЛИЦ? Това е въпросът, който може би всички си задаваха, до момента в който слушаха сълзливата изповед на фолк певицата Мария, която описа за ужаса да си „ милионерска съпруга”.

Миньнончето реши да разголи душата си след скандал с Мегз, която я упрекна: „ Мария, ти какво приказваш нелепости бе, твоите пари от песни ли са изкарани?! ".

Няколко часа по-късно Мария се сложи в центъра на нещастието: „ Една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на заем и татко му ми споделя – "Мария, в случай че ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си отговорен ". Обадих му се, помолих го да не ми взима най-малко колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина.

Човек, аз съм си продала бижутата, жилището ми на заем, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се по какъв начин ще заплащам учебното заведение на щерка си. Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво закупувам. Слязох от колата, никой не беседва с мен, още нямам даже бракоразвод, тъй като той не искаше.

Всеки път, когато си поемал риска да си мъж, оставам с него до края на живота си, в това имах вяра. В един миг оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш, аз не желая да ѝ закупувам скъпи облекла, нито скъпата кола, само че съм поела ангажимент към нейното обучение. В нея виждам всичко, което не съумях да реализира и което не съумях да сбъдна. Нито желая да нося диаманти.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР