Може ли детектор на лъжата да се използва за фалшиво

...
Може ли детектор на лъжата да се използва за фалшиво
Коментари Харесай

Разследване в Темата на NOVA: Измами с детектор на лъжата

Може ли детектор на лъжата да се употребява за подправено оправдание? Кой и по какъв начин прави схемата с детектор на лъжата? Разследващият публицист Тина Ивайлова потегля по следите на измамата, осъществявайки опит със скрита камера, в който притежател на полиграф дава отговори по избор на клиента. Всичко това единствено против сделка и 250 лв..

Човекът, който злоупотребява с детектора на лъжата, се показва за детектив, ирисолог и даже маг, който скапва вълшебства. Според специалисти той е типичен лъжец, който си играе с човешки ориси.

Тина Ивайлова и екип на NOVA вземат решение да ревизират дали тези сигнали са основателни и търсят полиграфиста с ангажимента да се явят на детектор на лъжата. Журналистката се показва за жена изневерила на мъжа си, искаща да потвърди противоположното.

Как протича сходно проучване? Ще успее ли полиграфът да манипулира резултатите в полза на клиента и какъв брой ще коства сменената истина? Гледайте Разследване в „ Темата на NOVA “: “Измами с детектор на лъжата “ тази неделя след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР