Може ли да съществува приятелство между мъж и жена? Това

...
Може ли да съществува приятелство между мъж и жена? Това
Коментари Харесай

Могат ли мъжете и жените да бъдат само приятели?

Може ли да съществува другарство сред мъж и жена? Това е един от най-често задаваните въпроси. Много филми и сериали се пробваха да ни убедят, че във всяко другарство сред мъж и жена в последна сметка един от двамата е притеглен от другия.

Независимо какъв брой се пробвате да разграничавате приятелите от любовниците, хората постоянно задават въпроси по отношение на вашите другари от противоположния пол. Но преди да започнете да спорите по тази тематика, прочетете идващите редове.

Учените преглеждат този въпрос отдавна и изследват метода, по който телата ни реагират. Оказва се, че дамите могат да се придържат към понятието " просто другари ", само че при мъжете нещата не стоят по същия метод.

Изследването е извършено в Университета в Уисконсин от професор по логика на психиката Април Bleske-Rechek за това дали една жена е притеглен от приятелите си или не.

Отговорите в проучването демонстрират, че мъжете са склонни да бъдат по-привързани към приятелите си от женски пол, до момента в който дамите са по-малко привързани към своите другари. Жените държат на своите другари, просто не са прекомерно привързани и не изпитват други усеща. При мъжете е по-сложно да се оправят с това, че някоя жена е в другарската зона и постоянно стартират да изпитват и други усеща към приятелките си.

Като умозаключение, дамите са по-малко привлечени от своите другари от противоположния пол, до момента в който при мъжете по-често се появяват усеща. Всъщност, доста от жестовете на дамата биват погрешно интерпретирани от мъжа. Така че, в случай че сте благи и общителни към своите другари мъже, има огромна възможност скоро да чуете любовна изповед.

Доказано е, че този тип взаимоотношения не подхождат на природата ни...

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР