Може ли човек да преодолее лошите диагнози и да ги

...
Може ли човек да преодолее лошите диагнози и да ги
Коментари Харесай

Възможно ли е да победиш множествената склероза и да учиш хореография? Да!

Може ли човек да преодолее неприятните диагнози и да ги победи? С верния доктор до себе си, с доста воля и мощ, да. Истинската история за пътя на изцелението от множествена склероза е показана в документалния филм „ Керанка, апетит за живот “ на Клиника доктор Емилова. Лентата ще бъде показана на 28 март от 18:30 часа в Конферентна зала„ Ахело “ в Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е свободен до привършване на местата в залата, всички са добре пристигнали. На прожекцията ще участват и доктор, и пациент – и доктор Емилова, и Керанка, подготвени да отговорят на всеки въпрос.





„ Надяваме се с този филм да дадем вяра и кураж на хора, които страдат от тази тежка болест. Надяваме се вие също да бъдете съпричастни към тях и да им помогнете с подаяние на сумата, която сте решили да отделите за букет или билет на премиерата. Със събраните средства ще осигурим на хората с Министерски съвет, които идват в нашата клиника съвещания с невролог.

Очакваме ви в Бургас на 28 март - родния град на основната героиня - изумителната, вдъхновяваща Керанка Костова. Благодарим сърдечно на мениджмънта на хотел “Приморец ” за благородния жест и на вас, другари, за търпението! “ – показа доктор Емилова.

„ Керанка. Глад за живот “ демонстрира историята на едно излекуване. Преди 17 година Кери, както я назовават околните ѝ, идва в клиниката във Варна, подпирайки се на патерица, с отчасти парализирани ръка и крайник, с пареза на едната половина на лицето. Диагнозата ѝ е множествена склероза в нападателна форма, като съгласно лекарите до няколко години я чака инвалидна количка. Кери поема по пътя на омекотеното недояждане и плодолечението, с които се среща в клиниката на доктор Людмила Емилова, като срещата прекатурва ориста на младата жена.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР