Може ли човек да избяга от съдбата си и колко

...
Може ли човек да избяга от съдбата си и колко
Коментари Харесай

Завладяващи уикенд вечери с премиерния сериал „Песента на живота“ по DIEMA FAMILY

Може ли човек да избяга от ориста си и какъв брой рискова може да бъде упоритостта по една невъзможна обич? Отговорите на тези въпроси разкрива премиерният сантиментален сериал „ Песента на живота “ от 19 март по DIEMA FAMILY. В епизодите всяка събота и неделя от 18.00 ч. до 20.00 ч. феновете на жанра ще могат да проследят история на две фамилии, чийто живот се прекатурва , когато обещано преди години заричане е на път да бъде разрушено. Режисьор на новата турска поредност е Джем Карджъ , станал известен с работата по серийния шлагер „ Вятърничав “.

„ Песента на живота “ е въздействащ роман за мощното другарство, съдбоносните решения и невъзможната обич . В опит да станат още веднъж близки след сериозен спор, Байрам и неговият най-хубав другар Салих си дават заричане, че ще оженят децата си откакто навършат пълноправие. Когато многообещаващият наследник на Байрам Керим приключва лицей, той и фамилията му се местят наоколо до Салих, който живее с двете си дъщери – непокорната Хюля и по-голямата ѝ сестра Мелек. Животът ги е трансформирал, само че никой от тях не не помни дадената дума. Дали обаче Мелек и Керим ще се съгласят да се омъжат или сърцата им ще бъдат пленени от други хора?

Звездата от „ Черна птица “ Бурджу Бириджик влиза в основната роля на буйната и своенравна Хюля в новата завладяваща поредност по DIEMA FAMILY. В облика на Керим се превъплъщава добре познатият Биркан Сокуллу, спечелил сърцата на публиката с изявата си в римейка на сериала „ Клюкарката “. Ахмет Мюмтаз Тайлян (Байрам), Таянч Айайдън (Хюсейн), Еджем Йозкая Юстундаа (Мелек), Серай Гьозлер (Сюхейля) са измежду останалите обичани турски артисти, които феновете ще видят в облиците на новите вълнуващи персонажи. Зад написването на завладяващия трагичен сюжет стоят Махинур Ергун и Мелих Джам.

Гледайте премиерния сантиментален сериал „ Песента на живота “ от 19 март всяка събота и неделя от 18.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР