Може и да не сте ходили на езда, ала това

...
Може и да не сте ходили на езда, ала това
Коментари Харесай

Галопиращият кон безпогрешно уцелва G-точката

Може и да не сте ходили на езда, но това не значи, че няма да съумеете да пояздите колегата си. Позата " Галопиращият кон " е много добра като за начало!

Как да я извършите? Любимият ви сяда на стола с опънати напред крайници, които да опират в пода. Вие го възсядате, тъй че вашите бедра да минават от двете страни на таза му, и леко изпъвате тялото обратно, държейки се за ръцете му за опора. Контролът е ваш, тъй че може да се поклащате нагоре-надолу с какъвто темп и мощ желаете.  

Ползите от тази пози са доста. Половинката ви има много добра панорама към цялото ви тяло, а и проникването е по-дълбоко. Тази поза е основана, с цел да нервира вашата G-точка!

Недостатъците се показват в това, че най-вероятно ще ви стане неловко да стоите дълго време с опънати крайници. На дамите може да им е неловко поради по-твърдата повърхнина, а и въпреки това, не могат да гледат колегата си в лицето.

Защо тъкмо тази поза? Защото, в случай че до момента никой мъж не е нацелвал вашата G-точка, то в този момент няма по какъв начин да я пропусне. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР