Може да звучи егоистично, но работата, която свършихме с Любомир

...
Може да звучи егоистично, но работата, която свършихме с Любомир
Коментари Харесай

Стоян Михалев за новия шеф на БНБ: Предпочитам Каримански да остане в парламента

" Може да звучи егоистично, само че работата, която свършихме с Любомир Каримански в региона на културата е толкоз скъпа, че избирам да остане в Народното събрание, тъй като с него свършихме нещо огромно. По мое предложение беше признато ваучерите, които раздават работодателите на чиновниците си за храна, към този момент да важат и за културни мероприятия - за театри, кино, изложения, концерти. Г-н Каримански доста ми оказа помощ за това в бюджетната комисия. Двамата претенденти би трябвало да получат своя късмет и да убедят оптимално повече хора от парламентарните групи. Самата процедура може и да не мине и да остане сегашният гуверньор на поста в Българска народна банка ". Това съобщи депутатът от Демократична България Стоян Михалев пред Нова нюз.

" Друга форма на ръководство би означавало прошка за закононарушенията на ГЕРБ, това е неприемливо. Избирателите са ни пратили там да ги спрем ", сподели още Михалев. По думите е явно, че България не изнася оръжие непосредствено за Украйна. " Чувам, че съветските сили, че в Украйна има произвеждане на българския военно-промишлен комплекс на терен. Призивът ни да дарим военна помощ не е с цел да има политически боричкания, желаеме съпричастност към страдащите в Украйна ", безапелационен е той.

Според него управническото съглашение не може да бъде прекратено при разлики за военната помощ. " Очакваме да има поддръжка. Предлагаме помощта ни за Украйна да е от това, което създава нашият боен комплекс, да се види какви са опциите, тъй че да не се лишим от оръжия за защита ", уточни Михалев. За него проблемите със службите са на доста високо равнище.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР