Може да усъвършенствате ума си с познания до ослепителен блясък,

...
Може да усъвършенствате ума си с познания до ослепителен блясък,
Коментари Харесай

11 навика, които гарантират успех

Може да усъвършенствате мозъка си с знания до блестящ искра, само че в случай че не ги въплъщавате, никой няма да ги признае. Успехът е, с цел да бъде забелязван. С приемането на следните привички вие ще излъчвате своите качества към света - дискретно несъмнено, написа Business Insider. Ето най-важното, което би трябвало да овладеете:

1. Похвалете се дискретно.

Не можем да наблегнем задоволително  на думата " дискретно ". Ако гърмите на всички места за скъпите си вещи и големи постижения, ще загубите благосклонностите на всички. Вашите достижения би трябвало да се приплъзват съвсем невидимо в историите ви. Например: " Отидох на отмора в Нова Зеландия - имах малко допълнителни пари от бонуса заради нарастването на нашите продажби тази година. " Тази презентация ви разрешава да се придържате към обстоятелствата и да включите достижението си в уместна история.

2. Бъдете добър комуникатор.

Чудили ли сте се в миналото за какво днешните компании харчат толкоз доста пари за PR? Причината за това е, че ефикасната връзка в никакъв случай не е била толкоз значима. Трябва да имате верните думи, с цел да поддържате връзка вярно, както и да премахнете всяка опция за неправилно пояснение от хората, които са гладни за дефекти.

3. Приключвайте диалога общително.

Можете просто да стоите и да слушате учтиво, само че имате по-важни неща за извършване. Един сполучлив човек знае по какъв начин да насочи диалога с класа и може да го направи грациозно. Не се извинявайте, че би трябвало да тръгвате, тъй като не е нужно. Освен това, извиненията звучат непочтено. Вместо това, благодарете на другата страна за нейното време и се сбогувайте. Това е всичко.

4. Научете кои са фините неща в живота. 

Преуспяващият човек е познавач, той може подходящо да се опише единствено френски думи. Знанията за най-фините неща демонстрират класа и просвета. Това демонстрира, че може да бъдете добра компания измежду държавници и бизнес водачи. Препоръчваме ви да се запознаете с храната, виното, пурите, изкуството и литературата. Не може да сбъркате с този метод.

5. Изградете положителни обноски.

Казвайте „ апелирам ”, „ благодаря ”, гледайте хората в очите до момента в който ви приказват. Не прекъсвайте другите по време на диалог, не спете с дамата на шефа. (Последното е смешка, само че въпреки всичко е от голяма важност.) Малките елементи вършат огромния човек.

6. Правете обществени изявления.

Трябва да преборите страха си от речите пред аудитория. Много малко велики хора са били отшелници. Всички останали са се справяле добре пред аудитория. Практикувайте, като изнасяте речи пред другари.

7. Съхранявайте мрежата си от контакти.

Колкото повече хора познавате, толкоз по-добри благоприятни условия ще имате. За да поддържате базата си от контакти обаче би трябвало да работите. Трябва да организирате телефонни диалози и да отговаряте на електронната поща неотложно. Работете в посока да ви възприемат като благонадежден и виновен човек.

8. Пътувайте.

Това е за разширение на хоризонтите. Когато пътувате, това демонстрира, че сте любопитни за света и че желаете да познавате и други култури. Пътувалият човек също има забавни истории за описване. Той очарова хората с приказки за непознатите земи. Той разполага с изложба от звуци, аромати и гледки.

9. Имайте позитивно отношение.

Прекарвали ли сте в миналото един следобяд с саможивец и бихте ли желали да прекарате още един? Разбира се, че не. Никой не обича тези хора. Вие желаете да излъчвате позитивна сила, в която хората могат да се окъпят. Вие желаете да бъде извор на ентусиазъм и да покажете, че сте уверени и имате надзор над ориста си.

10. Обличайте се добре.

Вашият външен тип е първото нещо, което хората виждат и първото нещо, по което те съдят за вас. Ето главните неща: Облечайте се в актуален жанр. Обърнете внимание на прическата си, ходете обръснати. Използвайте парфюм, само че не прекомерно мощен.

11. Бъдете всемирски човек.

Успешният човек постоянно поставя старания да знае какво се случва в света към него. Той е осведомен и има мнение за настоящите събития и може да се включи измежду интелигентни хора в другарски полемики. В един глобализиран свят никой човек не е остров. Да си купите вестник е най-простото нещо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР