Може да се твърди, че в онзи съдбовен ден през

...
Може да се твърди, че в онзи съдбовен ден през
Коментари Харесай

Секретната космическа програма на САЩ и смъртта на Джон Ф. Кенеди

Може да се твърди, че в оня съдбоносен ден през 1963 година, когато настоящият президент Джон Ф. Кенеди е погубен, нацията губи своята доверчивост.Именно в този следобяд се ражда актуалната доктрина на конспирацията и през последните 50 години хората развълнувано разискват първопричината за гибелта му.Някои биха споделили, че го е направила мафията или може би кубинците? Има и теории за група недоволни оперативни чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, извършващи „ глобен удар “ по заповед на Линдън Джонсън.Много хора са забъркани в убийството, само че действителната му цел към момента остава мистерия, даже след толкоз време.Може би това е жаждата на Джонсън за президентството, само че конспирациите в никакъв случай не са обикновени, а това наподобява прекомерно опростено. Възможно е убийството да е осъществено по доста аргументи, а признанието на Е. Хауърд Хънт на смъртното му легло да дава на обществеността взор върху действителното събитие. Но са налице съмнения, че има и други допринасящи фактори отвън елементарната лакомия и злоба.
Въпреки, че алчността и завистта, като смъртни грехове, са предиздвикали доста хора да вършат обезверени неща и убийството попада в тази категория. Може да е дело на един-единствен вманиачен, само че като се имат поради събитията след случая, това е малко евентуално.Едно забавно нещо, което би трябвало да се означи, е неотдавна оголен документ, който Кенеди изпраща няколко дни преди пътуването в Далас до шефа на Централното разузнаване по отношение на НЛО, за реализирането на разговор с тогавашния Съветски съюз за галактически проучвания, лунни интервенции и други.

 Денят на убийството на Джон Ф. Кенеди
Денят на убийството на Джон Ф. КенедиВ документа, Кенеди разисква обстоятелството, че е упълномощил на админа на НАСА – Джеймс Уеб, да развива взаимни интервенции със Съветския съюз. Той моли шефа да оцени случаите с „ висока опасност “, с цел да удостовери, че са „ бонифицирани “ по отношение на класифицирани интервенции на Военновъздушните сили на Съединените американски щати или Централно разузнавателно управление на САЩ.Той показва, че е значимо да се направи разграничаване сред „ известни и незнайни “, тъй че Съветите да не сбъркат, че търсят взаимна галактическа стратегия като прикритие на разузнаването.Това обаче не е цялата история … В последния параграф на документ, 10 дни преди гибелта му, Кенеди желае от Централно разузнавателно управление на САЩ и НАСА да образуват Проект за шерване на данни за НЛО, защото това би „ помогнало на шефовете на задачи на НАСА в техните защитни отговорности “.Преди време, доста хора имат вяра, че НАСА е цивилна галактическа организация. Фактът, че доста от астронавтите са военни, е видимо обвързван с тяхната напреднала летателна подготовка против концепцията, че те в действителност са боен личен състав, изпратен в орбита. Едва по-късно се схваща, че НАСА е въоръжена.Така че има три съществени фактора. Първият е, че към 1963 година Централно разузнавателно управление на САЩ и НАСА в действителност вършат проучвания на „ НЛО “. Това не би трябвало да изненадва всеки, който се интересува от проучвания на НЛО. Вторият фактор е развиването на взаимни лунни интервенции, а третият е защитната отговорност на НАСА против „ незнайните “.Интересната част от това е изборът на думи от Кенеди. По никакъв метод той не назовава тези обекти „ НЛО “. Вместо това избира характеризирането с „ незнайни “, което допуска, че те могат или не могат да бъдат с извънземен генезис. Това в действителност носи внушението, че „ незнайните “ са прочут фактор.Освен това се появява записка, наречена „ Изгорената записка “, изпратена до Тимъти Гуд, която демонстрира, че групата Маджестик-12 желае да потисне следствието на Кенеди за „ незнайните “ и записката се стреми да откри допустими средства, с цел да се оправят с казуса.Трябва да се означи, че Изгорената записка е мощно спорна, само че Райън Ууд се кълне в нейната достоверност. В същото време е в сходство с по-късните претенции на Бил Клинтън за Розуел и НЛО, при което му е казано да „ не преследва казуса повече “.Това, което се случва с Клинтън и последвалото изявление на Джими Картър за наблюдението му на НЛО, което в следствие той го омаловажава като „ аероплан “, наподобява показва равнище на боязън и у двамата мъже. Може да се допусна, че са били „ спрени “ по някакъв метод, който включва закани.В случая на Кенеди, евентуално тъй като той не е известен в избрани кръгове, „ допустимите средства “, поискани от групата Маджестик-12, може да включват предложение до „ верните хора “ Кенеди да бъде погубен.

 2 - Секретната галактическа стратегия на Съединени американски щати и гибелта на Джон Ф. Кенеди
Какво би било толкоз разтърсващо? Война в Космоса?! От предходни проучвания е известно, че от 50-те години на предишния век се изготвят проекти за милитаризация на Космоса. Проекти, като Пилотираната наблюдателна лаборатория, както и напреднали проучвателен планове за оръжия с частици и лазери, са почнали доста преди Кенеди да встъпи в служба.Има планове, които стартират още преди администрацията на Кенеди. Проектът Лунекс на Военновъздушните сили на Съединени американски щати, е изцяло настоящ през 1961 година, което е две години преди Кенеди да бъде погубен.Четете още: Подозрителната гибел на известни уфолози, остава мистерияВъпросът е – дали тези стратегии са били за водене на възможна война в Космоса против Съветите или са били проектирани за битка с някой различен …? Отговорът на този въпрос се крие в последния параграф, където Кенеди се базира на отбранителните отговорности на НАСА. Може да се допусна, че Кенеди е наясно, че американската войска употребява качествата на НАСА, с цел да разгърне тези задачи и системи в Космоса. Или, най-малко на някакво равнище НАСА е наясно с плановете и задачите.Конспиративни теоретици считат, че някои от плановете в действителност са предопределени да се борят против Съветите в сюжет за Трета международна война и същинската им природа е отбранителна като ориентировка против вътрешен агресор. Проблемът е, че Кенеди желае да направи плановете със Съюз на съветските социалистически републики по-прозрачни, което в комбиниране с известната му дарба да получава отговори, го прави доста „ рисков “ човек. Вероятно това е много заплашително за управляващите.Ако галактическа война стане доказана и обществена, това най-вероятно ще докара до всеобща суматоха. Хората със боязън ще чакат „ летящи чинии “ спускащи се от небето, а армиите – безсилни пред неземното настъпление. Но, това също ще разкрие равнището на механически прогрес, който военните са постигнали през годините, което също ще породи съмнение.Консервативните оценки слагат стратегиите на Правителствената организация DARPA към Министерство на защитата на Съединените щати в специфични планове за достъп 60 до 100 години преди технологията за потребителски клас. Високоскоростните подземни влакове-стрели, като неотдавнашното предложение на Илон Мъск, избледняват спрямо плана, препоръчан през 1972 година от Американската корпорация за световна политика RAND за създаване на влак-стрела, който развива до 22530 км/ч и може да се движи по суша и вода.

 3 - Секретната галактическа стратегия на Съединени американски щати и гибелта на Джон Ф. Кенеди
Ако Кенеди е осведомен с тези планове, способността му да търси отговори би го направила рисков за някои. През 1963 година Кенеди носи забележителна политическа власт и това го прави цел.Но, в действителност, няма значение дали това, което Кенеди назовава „ случаи с висока опасност “, е с извънземен или земен генезис. По-важното е, че тези „ незнайни ” въобще съставляват опасност.Това изказване допуска, че са подхванати дейности за намаляване на опасността и това е генезисът на казуса. Разкриването на съществуването на тези технологии и планове освен би дестабилизирало Съединени американски щати, само че и би заплашило ръководещи хора. Както считат членовете на Маджестик-12 – „ това е недопустимо “.Значи ли, че Маджестик-12 прави покушението над Кенеди? Някои тайни теоретици считат, че това не е методът, по който една организация, редом държавно управление в сянка, действа. Организирането, убийството и осъществяването му биха довели до ненужна инспекция на техните интервенции. По-вероятното е, че осъзнавайки опасността, която Кенеди съставлява, те ще стартират да вършат оферти и да притискат точните хора в точното време да свършат мръсната работа вместо тях.Някой като Лий Харви Осуалд, вербуван от група недоволни оперативни чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ като Франк Стърджес или Е. Хауърд Хънт, да бъде употребен, има повече смисъл. Стърджес или Хънт, наети и уверени от оперативни служащи на Джонсън, основават „ съвършената стихия “. „ Бурята “ завършва, когато Осуалд ​​е погубен от Джак Руби в полицейския арест.

 Осуалд (вдясно)
Осуалд (вдясно)Убийството на Осуалд ​​слага завършек на връзката, а по този метод работят подривните секрети организации. Лий Харви ​​е погубен, с цел да се отбрани системата, която го е сложила в това състояние.Кенеди е погубен за „ отбрана “ – отбрана на информацията и отбрана на секретни планове.През 1960 година, в своя тирада Айзенхауер споделя:„ До последния от нашите международни спорове Съединените щати нямаха оръжейна промишленост. Американските производители на плугове биха могли с времето и съгласно потребностите да създадат и мечове. Но в този момент към този момент не можем да рискуваме незабавна импровизация на националната защита.Ние бяхме принудени да създадем непрекъсната оръжейна промишленост с големи размери. В допълнение към това, три милиона и половина мъже и дами са директно ангажирани в защитата. Ние годишно харчим за военна сигурност повече от чистия приход на всички американски корпорации.Това комбиниране на голямо военно въздействие и огромна оръжейна промишленост е ново в американския опит. Пълното въздействие – икономическо, политическо, даже духовно – се усеща във всеки град, всяка щатска къща, всеки офис на федералното държавно управление. Ние признаваме наложителната нужда от това развиване. И въпреки всичко не би трябвало да пропущаме да разберем неговите съществени последствия. Нашият труд, запаси и прехранване са включени. Такава е и самата конструкция на нашето общество.В държавните препоръки би трябвало да се пазим от придобиването на безпричинно въздействие, било то търсено или нетърсено, от военноиндустриалния комплекс. Потенциалът за пагубно повишаване на неуместната власт съществува и ще продължи. “Именно с тези думи Дуайт Д. Айзенхауер отстъпва властта и президентството на Джон Ф. Кенеди. Дали, три години по-късно, същият военно-промишлен комплекс улеснява случилото се на 22 ноември 1963 година в Далас?Дали Кенеди е погубен поради интереса си към НЛО? Вероятно не … В края на деня Кенеди е погубен, тъй като разгневи неверните хора, ядоса ги за доста неща, в това число интереса му към „ незнайните “. Този яд поражда поддръжката за държавен прелом, а тайните още веднъж са в сигурност …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР