Може да се отиде за шести път на предсрочни парламентарни

...
Може да се отиде за шести път на предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Екзотично е заради МВнР да се стигне до избори 2 в 1

Може да се отиде за шести път на предварителни парламентарни избори, само че това няма да промени нищо в политиката . Готови сме за национални избори, тъй като не се опасяваме от нови предварителни парламентарни избори. Въпросът е дали ще са потребни за страната. Това съобщи депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Ивайло Мирчев пред Българска национална телевизия.

Мирчев прикани тематиката по тази причина, да се остави сред премиера акад. Николай Денков и вицепремиера и настоящ външен министър Мария Габриел. Ивайло Мирчев се разграничи от любовните връзки , изразени от ръководителя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

" Пеевски всеки ден се повява медийно, дава решения и предписания, само че взима страна в разногласието за Министерство на външните работи. Решението за поста на външен министър би трябвало да се вземе от Денков и Габриел. Нека те да решат тематиката за поста външен министър и да не стига до Народното събрание. Заради поста на външния министър да се стигне до предварителни избори, е много екзотично предложение ", разяснява Мирчев.
 Социолог изключва избори 2 в 1, към този момент в СОС се тестват нови болшинства
Социолог изключва избори 2 в 1, към този момент в СОС се тестват нови болшинства

В СОС се тестват нови болшинства - ГЕРБ, само че не с цялото Българска социалистическа партия и не с цялото " Възраждане "

За обстановката в Столичния общински съвет (СОС), Мирчев уточни, че ПП-ДБ-Спаси София са в капан още през цялото време , само че това, което се случи в последните дни се роди ново опозиционно болшинство в СОС. В СОС се не помни нещо доста значимо - да се разгради остарелият модел на ръководство, уточни Мирчев. И даде образец - че нито в СОС, нито в Народното събрание сглобката не се харесва.

Ивайло Мирчев счита, че едни нови избори за София не са решение .

По тематиката за убийството и групата към Мартин Божанов-Нотариуса и основаната, Мирчев съобщи, че единственият, който може да опише повече по тематиката е някогашният основен прокурор Иван Гешев, който можел да каже и повече за клуба SS. Той се надява краткотрайната комисия да съобщи всичко на прокуратурата.
 Кушлев няма пояснение за новото ЕГН на Мартин Божанов
Кушлев няма пояснение за новото ЕГН на Мартин Божанов

Той съзира големи пропуски и корупция в системата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР