Може да се наложи руските сили да предприемат настъпление чак

...
Може да се наложи руските сили да предприемат настъпление чак
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Руските сили може да достигнат до Киев или Лвов

Може да се наложи съветските сили да подхващат нахлуване чак до Киев или Лвов в Украйна, съобщи някогашният президент на Русия Дмитрий Медведев в изявление за съветската организация РИА Новости, представена от Ройтерс.

„ Нищо не може да се изключи. Ако би трябвало да стигнем до Киев, тогава ще стигнем до Киев, в случай че би трябвало до Лвов, тогава ще стигнем до Лвов, с цел да унищожим тази болест “, споделя през днешния ден Медведев, представен от РИА, съобщи Ройтерс.

Доставяните на Киев оръжия и съпътстващите ги задгранични експерти са " законна цел " за съветските военни в Украйна, заяви зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност и някогашен президент на страната. Тези експерти са врагове на Русия и " би трябвало да бъдат унищожавани. И те би трябвало да схващат това, че незабавно щом там се появи американски или полски боец, той би трябвало да бъде погубен. Друг метод няма ", сподели Медведев.

Чрез своите наказания Западът се бори не с управлението на Русия, а с елементарните жители на страната, които " ненавижда (...), те ненавиждат всички ни и тук не трябва да има амнистия ", сподели съветският политик.

Русия води война през днешния ден в Украйна " за свои хора и за своя земя ", до момента в който Съединени американски щати във Виетнам " водиха война на непозната земя и изтребваха виетнамци, които нямаха нищо общо с този спор ", съобщи Медведев.

" Коя войска е първа (в света), коя – втора, коя – двайсет и втора – това може да се разбере единствено при действителен спор. (...) Да се приказва, че американската войска е първа, а нашата втора, не е правилно по една елементарна причина. Ако тези армии стартират война, по какъв начин ще определим спечелилия? Напълно явно е, че в този случай победител няма да има ", сподели той. При действителен конфликт сред най-силните армии в света " последствията ще са чудовищни ", посочи зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност.

Той прикани украинците да се замислят желаят ли " да отворят кутията на Пандора ", позволявайки на западните си съдружници да доставят на Киев муниции с обеднен уран.

Запитан по кое време ще завърши оповестената от Кремъл " специфична военна интервенция " в Украйна, Медведев отвърна: " Надявам се, не чакате от мен отговор на този въпрос, тъй като това ще е неточно. Нека не избързваме ". Той акцентира, че " оценки за хода и периодите може да дава висшият главнокомандващ " – президентът Владимир Путин.

Светът се е трансформирал, " противоположен път няма ", по тази причина са нужни промени в структурата на институциите, свързани с световната сигурност. " Какво ще стане по-нататък – не зная, само че е явно, че иде ера на районни съглашения като БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, б. р.) и ШОС (Шанхайската организация за съдействие, б. р.), на двустранни връзки ", посочи съветският експрезидент.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР