Може да отнемат разрешителното за пилотиране на бизнесмена Ивайло Пенчев,

...
Може да отнемат разрешителното за пилотиране на бизнесмена Ивайло Пенчев,
Коментари Харесай

Може да отнемат разрешителното за пилотиране на Ивайло Пенчев

Може да лишават разрешителното за пилотиране на предприемача Ивайло Пенчев, в случай че се окаже, че не е спазил ограниченията за сигурност, съобщи Нова тв.

В събота следобяд самолетът му падна на летище Лесново край София. Бизнесменът беше настанен в " Пирогов " без заплаха за живота.

Той към момента е Неврохуриргията, където не престават да му се вършат разнообразни проучвания и операции. Той продължава да е съответен и в положително здравословно положение, само че ще продължи да стои в болничното заведение.

Подценяване на полетните условия и техническа нередовност. Според специалисти това са едни от вероятните аргументи за авиокатастрофата с предприемача Ивайло Пенчев.

" Самолетът на Ивайло Пенчев е аварирал поради сериозен гръбен вятър ", разгласи по-рано през днешния ден някогашният основен контрольор за сигурността на полетите към Министерство на превоза Ангел Борисов.

135 предприемача в България имат позволение и пилотират сходни дребни самолети. Оказва се, че много постоянно се подценяват заплахите. Вятърът е една от тях. Другото е неглижирането на техническата нередовност. Малките самолети са лесни за пилотирани, само че извънредно рискови, тъй като се въздействат извънредно доста от времето. За предходната година има минимум 6 случая и 8 починали. /нова тв
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР