Може да изглежда невероятно, но начинът по който целуваме другия

...
Може да изглежда невероятно, но начинът по който целуваме другия
Коментари Харесай

Как се целуваш според зодията

Може да наподобява необикновено, само че методът по който целуваме другия човек, има доста общо с нашата дата на раждане. И по този начин, кой може да мине като стопанин на буйните целувки и кой знак целува като почтен?

Овен

Като извънредно емоционален човек, зодия Овен приема целувката постоянно, когато пожелае. Това е видът, който се целува непринудено и доста буйно!

Телец

Зодиакалният Телец обича да " храни " сетивата си. Целувка с него се случва единствено в удобни моменти, само че е дълга, изпълнена с деликатност, страст и обич.

Близнаци

Човек Близнаци е като дете: той непринудено се хвърля върху колегата си, целувайки го до гибел, а като загуби ненадейно интерес към тази активност се втурва към други готини атракции.

Рак

Зодиакалният Рак обича нежните целувки вкъщи – когато сътрудникът чете книга на дивана, готви вечеря или мие чинии. Ракът се целува дълго време, пробвайки се да изрази дълбочината на възприятията си по този метод.

Лъв

Когато Лъвът се целува, земята се тресе. Това е майсторът на целувките! Партньорът бързо ще почувства, че краката му са от памучна вата. Лъвските целувки рядко приключват почтено, тъй че е по-добре да не целувате лъвска целувка на първата си среща. Е, в случай че не бързаме да преминем на " по-високо равнище "...

Дева

Девата е зодиакалното въплъщение на почтена принцеса, която жадува за любов, само че счита, че това не е вярно. Нейните целувки са по-скоро се случват единствено когато никой не гледа.

Везни

Зодиакалните Везни имат сантиментална душа. Ако би трябвало да се стигне до целувка, е належащо да е с възприятие и подобаващ фон. Ще бъде нежно, буйно и чувствено – Везните обичат такива комбинации.
10 невероятни обстоятелството за целувката
Целувката постоянно е приятна. Настройва ви на една вълна, оказва помощ да се развълнувате, усъвършенства настроението ви. 1. Устните са ерогенна з...
Прочети повече
Скорпион

Ако краката се въртят като памук към Лъв, тогава по време на целувка със Скорпион са вероятни метафизични чувства. Това е най-чувственият знак на зодиака, който може да трансформира елементарната целувка по бузата в еротична игра, цялостна напрегнато и страст.

Стрелец

Зодиакалните Стрелец обичат да се целуват. Те не се опасяват от публични места или фамилни празненства. А когато вземат колегата си, няма да го пуснат от прегръдката си дълги минути. 

Козирог
Начинът, по който се целувате разкрива какъв брой дълго ще продължи връзката ви
От една страна, целувката може да бъде израз на мощна обич посред ни, само че от друга може да даде информация за това по какъв начин връзката ни ще...
Прочети повече
Козирогът разграничава два типа целувки: нежна целувка на обществено място или когато сътрудникът му го води от работа и дълбока, буйна целувка в спалнята, без която индивидът от този знак не може да си показа секса.

Водолей

Водолеят опитва, не обича да прави нещо по един и същи метод два пъти. Докато се целува, ще играе с езика ти, ще те целува с главата надолу, ще гризе едната джука, след това другата. Ще бъде забавно, занимателно, привързано, само че по-скоро не буйно.

Риба

Рибите влагат доста сила и усеща в една целувка. Те могат да се целуват безпределно, за предпочитане в здрач, на свещ или на лунна светлина.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР