Може да имате доста проблеми, ако не се храните правилно.

...
Може да имате доста проблеми, ако не се храните правилно.
Коментари Харесай

Навици, които ви пречат да отслабнете

Може да имате много проблеми, в случай че не се храните вярно. Сега ще ви представим няколко вреди привички, храни и питиета, които ви пречат да изглеждате слаби. Когато започнете да ги избягвате ще живеете по здравословен метод на живот.

Ето ги и тях:

Постоянното дъвчене на дъвка - за доста дами това е метод да утолят глада си най-малко за малко, само че несъмнено не е решение на казуса. Дъвченето на дъвка подтиква отделянето на стомашни сокове, а когато това е на вятъра, т.е. в корема ви няма храна, вие няма по какъв начин да се чувствате добре. Замените дъвката с чаша вода, която да пиете на дребни глътки и непрекъснато.

Ядете прекомерно доста сол - солта задържа вода в тялото ви, което е причина за отичане на корема. Не забравяйте и за " скритата сол ", която можете да срещнете даже в наличието на бисквитки. Най-доброто решение е да спрете да се храните с полуготови и подготвени храни.

Храните се прекомерно бързо - до момента в който се храните бързо вие не си давате задоволително време да сдъвкате добре храната, а дружно с нея приемате прекомерно огромни количества въздух. Също по този начин не давате време на организма ви да разбере, че е сит и изяждате повече от нужното. Опитайте се да консумирате храната си по-бавно.

Пиете газирано - колкото и да обичате да пийвате кола или бира, ще би трябвало да се лишите от това наслаждение. Коремът ви след изпиване на бутилка газирано наподобява издут.Ето за какво, в случай че желаете да отслабнете, ще би трябвало да ограничите оптимално газираните питиета или най-добре, да ги спрете.

Храните се с подготвени " диетични " артикули - не се залъгвайте, че етикета " без захар ", значи че е в действителност потребно да консумирате този артикул. За да е апетитен, той сигурно съдържа изкуствени подсладители, които са също толкоз нездравословни за вас. Тези субстанции остават съвсем изцяло неразградени в тялото ви и водят до отичане на стомаха. Заменете ги с плодове и зеленчуци.

Ограничете напрежението оптимално – колкото и прецизни да сте в една диета, в случай че тялото ви е изложено на сериозен стрес, това ще ви попречи да имате фигурата, която желаете да постигнете. Почивайте си добре. Когато сте спокойни, тялото ви доста по-лесно ще доближи мечтаният тип.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР