Може би тази година повече от друг път, наистина можем

...
Може би тази година повече от друг път, наистина можем
Коментари Харесай

Как да аранжираме зашеметяваща празнична маса

Може би тази година повече от различен път, в действителност можем да оценим опцията да се съберем дружно със семейство и с другари по време на коледните и новогодишните празници. А в случай че сте възнамерявали да бъдете домакини, трапезата би трябвало да бъде също толкоз запаметяваща се, колкото и самото меню. За да ви улесним в тази задача, с консултантите от подбрахме за вас няколко акцента, които да ви бъдат от помощ при подредбата.
Акцент #1: Покривката

Стартираме с основата на всички страхотни маси, а точно покривката. Препоръчваме класическа ленена завивка - елегантна и стилна, тя ще придаде изтънчен тип на вашата софра, а по-неутрален бял или бежов цвят ще разреши на всичко останало да изпъкне.
Акцент #2: Чиниите

В взаимозависимост от това какво сте възнамерявали да бъде вашето меню, помислете и за това какви чинии ще ви бъдат нужни. Всяко ядене е още по-вкусно, когато е поднесено в хубав и моден порцеланов сервиз. Като класификация, започнете с чинията за главно ядене, а над нея поставете тази за салата. По този метод освен си спестявате време при сервирането, само че и добавяте нотка класа. Добавете елегантни платнени салфетки, за свършек. Предвидете и плата в центъра на масата, в които да поднесете предястия и не забравяйте чиниите за десерт, с които да завършите. Продуктовите линии на производителя са с огромно многообразие от форми и цветове, които можете да аранжирате в голям брой комбинации, гарантирайки ви, че ще извършите поразително усещане на вашите посетители, а до 27 декември можете да се възползвате и от 30% отстъпка!

Акцент #3: Приборите

Нищо не слага финалния щрих към сервиза на масата като блясъка на качествените принадлежности. Освен безкомпромисния им тип, значима е и тяхната класификация. Независимо какъв брой принадлежности сте планували, постоянно започвайте извън във вътрешността. Това значи, че външният комплект принадлежности за хранене подхожда на първото ядене и така нататък Ако въпреки всичко се придържаме към минимализма, поставете вилица отляво, нож отдясно и завършете с десертна лъжица или вилица над чиниите.

Акцент #4: Чашите

За да не претрупваме в допълнение масата, можем да сложим единствено две чаши: чаша за вода отляво и чаша за вино отдясно, и двете в горната част на чинията. Изберете качествени стъклени съдове, които ще допринесат за стилната и блестяща визия на вашата софра. Ако се спрете на цветни чаши, подберете ги по този начин, че да бъдат в синхрон с останалите детайли на масата.

Акцент #5: Фруктиерата

В края на обяда или вечерята поднесете на вашите посетители плодове и ядки. Подбрали сме няколко неповторими по стила си, с които ще завършите по грациозен метод празничната софра.

Акцент #6: Декорацията

Последно, само че не по значение, идва ред и на декорацията. Тя е това, което ще придаде комплектност на подредбата на масата и ще способства за празничния й тип.

Зеленина

Добавете естествени детайли като борови клончета и шишарки на масата, с цел да внесете елегантна зимна горска нотка към подредбата. След това изберете красива ваза с естествени цветя, която да добави прохлада и благовоние.

Свещници

Всяка вечеря може да стане още по-красива и уютна със свещи! Има нещо очарователно, сантиментално и даже магическо, което запалените свещи могат да придадат на трапезата!

Коледна декорация

Добавите няколко тематични украшения, които ще накарат всеки посетител да се почувства като в зимна страна на чудесата.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР