Може би сте чували поне за G-точката, но има няколко

...
Може би сте чували поне за G-точката, но има няколко
Коментари Харесай

Точките в женското тяло, отвъд G-точката

Може би сте чували най-малко за G-точката, само че има няколко други зони за наслаждение в женското тяло, за които си коства да научите. Запознаването с тези по-малко известни области може да бъде ключ към отключването на капацитета ви за оргазъм. Всъщност единствено една четвърт от дамите са способни да доближат до оргазъм единствено посредством вагинално навлизане. Повечето от нас се нуждаят от някакво клиторно стимулиране, с цел да получат оргазъм. Но в случай че търсите нови способи (и места), апелирам, дано ви срещнем със следното:

G-точка

За стартираме с най-популярната точка. G-точката е ситуирана на към няколко сантиметра във влагалището, в предната част на вагиналната стена (най-близо до стомаха ви). Текстурата на тази област се счита, че е по-твърда на досег и набъбва, когато сте възбудени. Най-добрите пози за стимулиране на G-точката са дамата да е от горната страна и кучешката.

А-точка

А-точката е сензитивна тъкан, ситуирана във вътрешните краища на вагиналната тръба сред шийката на матката и пикочния мехур. Докато G-точката е по-подходяща за постигане на пълностоен оргазъм, А-точката е по-добра за усилване на чувствителността и чувството по време на любовната игра. Кучешката поза е най-подходяща.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР