Може би сте чували израза И под прозорците ми да

...
Може би сте чували израза И под прозорците ми да
Коментари Харесай

"И под прозорците ми да играят..." се сбъдва

Може би сте чували израза " И под прозорците ми да играят, няма да ги виждам! ". Малцина в действителност са имали опция да зачеркнат по този метод футболен мач. А в случай че става въпрос за дуели от международното състезание - никой.

Богати почитатели на играта обаче ще могат да си разрешат лукса да изгледат мач от международното състезание в Катар през 2022 година незабавно след сън или просто сънливост и незабавно да върнат назад в леглото, в случай че протичащото се на терена не е забавно.

Това разкриха уредниците на мондиала, публикувайки видео с новата първокласна ложа на " Ал Баит Стейдиъм ", която съставлява... хотелска стая.

" Ал Баит " се намира в град Ал Кор, ситуиран в северната част на емирството. Съоръжението е едно от осемте ултрамодерни, издигнати особено за международното след три години. Формата на " Ал Баит " е въодушевена от палатките на номадите в катарската пустиня, а стадионът разполага и с преносим покрив. С него ще може да се отваря или затваря за към 20 минути. На " Ал Баит " ще се изиграе един от полуфиналните конфликти на шампионата през 2022 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР