Може би още от първия момент, когато са се появили

...
Може би още от първия момент, когато са се появили
Коментари Харесай

Тълкуването на сънища: защо сънуваме пари?

Може би още от първия миг, когато са се появили парите, човечеството се пробва да пояснява сънищата за тях по друг метод. Някои споделят, че монетите са свързани със сълзите, други приказват за връзка с дъжда, а някои изцяло отхвърлят, че този сън има някакво значение.

За всяко незнайно нещо е добре да се обърне внимание на мнението на специалисти.

Какво значат сънищата за пари?

- Намерените пари в съня предизвестяват сънуващите да бъдат деликатни и да се опасяват от вреди. Не бива да се взимат непознати пари. Всяко присвоено нещо може да се трансформира в проклинание освен за индивида, който го присвоява, само че и за целия дом и фамилията му. Измамите не приключват с нищо положително.

- Скъсаните пари насън предвещават загуби. Неочаквани обиди или да станете жертва на обир.

- Броенето на пари не е добър знак. Дребнавостта води след себе си неприятности. Добре е да се гледа сериозно на разноските и връзките с близките по този въпрос.

Защо сънувате пари съгласно съновника на Милър?

В съновника на Милър този въпрос е прегледан обширно.

- Според него, в случай че видите куп банкноти в ръцете си, това значи, че ще се изпълнят всичките ви проекти.

- Ако безпомощно гледате насън по какъв начин парите се топят в ръцете ви, раздавате ги или ги губите по някакъв метод, би трябвало да бъдете бдителни, чакат ви загуби.

- Ако видите купчина банкноти насън, преброите ги и смятате, че са незадоволителни за вас, значи финансовото ви положение е достигнало своя най-много и сега не мечтаете за повече.

 Банкноти в съня

- Ако ви бъде дадем паричен заем насън, обърнете внимание на настоящото положение на нещата в действителността. Възможно е да хвърляте облагите си напразно.

За парите в съновника на Лоф

В този източник сънищата с пари се поясняват доста сериозно.

- Ако намерите банкноти - ще получите непредвидена печалба

- Ако давате банкноти в съня - непредвидени разноски и неприятности в семейството

- Ако държите в ръцете си пари в съня - оттук насетне би трябвало да взимате единствено деликатно премислени решения, а по-късно ще пристигна и облагата ви.

- Ако давате пари назаем - това са финансови проблеми, предизвестие да не давате в действителността, тъй като има заплаха да не ви бъдат върнати.

- В антични времена се е считало, че сън за монети значи сълзи. Няма значение дали става въпрос за златни, сребърни или медни.

- Те могат да символизират също непочтен човек в обкръжението ви, с който не трябва да работите.

- Всяко рисково събитие в съня, обвързвано с пари, е проекция на действителни проблеми в живота.

Пари съгласно книгата на Аюрведа

 Монети в съня

- Парите насън са разцвет.

- Ако насън давате пари назаем, значи това е вашето амплоа и в живота.

Парите съгласно Фройд

Прочутият психоаналитик счита, че всичко, което се случва в живота на индивида, е обвързвано с неговата половост или отразява положението на нещата в този аспект.

- Подаряването на банкноти насън значи намиране на сътрудник, а намирането на цялостен портфейл е знак за принудителен секс съгласно Фройд.

- Ако мъж откри банкноти насън, значи ще има спомагателен приход.

Според актуалната логика на психиката сънищата за пари отразяват подсъзнателния еквивалент на нещо значимо за сънуващия. Добре е да си отговори всеки самичък за себе си с какво свързва визията за парите - време, обич или сила? Какви са персоналните му чувства за парите му - дали му стигат или изпитва сериозна липса от тях. Какво е мястото им в персоналния живот, с цел да може да се пояснява по-вярно всеки сън, обвързван с пари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР