Може би най-мистериозната от всички китайски зодии е тази на

...
Може би най-мистериозната от всички китайски зодии е тази на
Коментари Харесай

Китайски хороскоп: зодия Змия

Може би най-мистериозната от всички китайски зодии е тази на зодия Змия. Само в Западното общество змията е натоварена с отрицателни усеща и страсти. На изток тя е знак на прозорливост и свръх мъдрост.

Маите пък били уверени, че съзвездието Змия открива нов стадий в живота, когато човек получава първите резултати от предходни старания, тъй като настава интервал на въздействие на свързващите светове.

Затова при родените под знака на Змията се следи изразен мъжки модел на държание с присъщите му опасности, не всеки път оправдани.

Голяма чест е да си роден под знака на Змията, съгласно китайските визии. Тази чест се поставя на родените през 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 2001, 2013 година. В западната астрология знакът, който подхожда на тази зодия, е Телец. Кои черти характеризират представителите на този зодиакален знак?

Личностни черти на зодия Змия

Змията е знак на мъдростта в източните разбирания. Представителите на знака са умни, в композиция с развито шесто възприятие. Логическите задания и лабиринти не ги затрудняват, а в живота това значи, че могат да излязат от всяка заплетена обстановка. Разчитат с право на интуицията си и рядко бъркат. Тъй като са поредни в преследването на задачите си, постоянно реализират желанията си.

Тези хора се радват на внимание и известност, само че в никакъв случай не споделят какво мислят и защото имат превъзходни обноски, в които изпъква сдържаността им, те не могат елементарно да бъдат разгадани.

Всички си спомнят античните древен притчи, изключително тази за змията, прелъстила Ева към прегрешението. В астрологията не може да се чака, че подвластните на знака носят демонски черти. Изненадващо това са приятни хора, които бързо взимат решения и ги реализират. Те са сдържани и резервирани и разчитат на личните си преценки.

Родените под знака имат добър външен тип, ценят хубавите неща в живота. Движат се със лично движение, енергичността не е нейна мощна страна, само че пък е цялостен стопанин на живота си и пробва от всички негови благоприятни условия.

Родените под този зодиакален знак обичат провокациите и се впускат храбро в тях, тъй като имат точна преценка и рядко бъркат. Както змията смъква кожата си и се покрива с нова, по този начин и представителите на знака от време на време трансформират изцяло ползите си и се захващат с нещо напълно друго. Те са експериментатори и се оправят добре с тази нелесна житейска задача.

Като цяло всички от зодията имат бодър темперамент, не обичат напрегнатата атмосфера и взаимоотношения, не обичат и да взимат бързи решения. Ценят спокойствието и персоналното си виждане за нещата от живота.

Силни страни на зодия Змия

 Зодия Змия

Това са очарователни и магнетични персони, положителни и дипломатични, сигурни и надеждни. Неустоимо интелигентни и работливи са. Змията постоянно изненадва с щедростта си, когато получи опция да я прояви в цялостна степен.

Изненадващо положително качество е изобретателността им при събирането на информация. Вероятно това се дължи на други две качества на Змията - пригодливост към всяка обстановка и гъвкава природа.

Представителите на зодията са сдържани и резервирани, тъй като нямат време за празни приказки, не понасят нелепостта. Чувството им за комизъм е чудесно и по тази причина в моменти на рецесия индивидът от зодия Змия е високо скъп. Успехът постоянно съпътства Змията и е обезпечен от нейната самонадеяност, мощна воля и бърза мисъл.

Слаби страни на зодия Змия

Много мнителни са Змиите и мъчно се доверяват на хората, а това им коства много негативизми. Например прави ги не толкоз обществено дейни, тъй като се усещат несигурни в себе си.

Змиите могат да демонстрират постоянно мързел, който ги дърпа обратно или най-малко стопира напредъка им.

Тези хора постоянно преувеличават нещата и по тази причина изпадат в самосъжаление или изпитват голословна ревнивост.

Неприятна линия в характера им е, че показват собственическо отношение към хората, на които са помогнали. Това идва от егоистичната природа, която им е присъща. Затова е мъчно да се помоли Змията за финансова помощ при потребност и тя да откликне с подготвеност.

Няма вяра да бъде отправена рецензия към някой от зодията и той да я одобри. Тези хора не търпят рецензия, не одобряват и измененията.

Кариера и финанси на зодия Змия

Що се отнася до парите представителите на зодията са късметлии, не е нужно да се тревожат за финансови проблеми, постоянно когато се нуждаят от пари, ще получат опция да се снабдят с нужните суми. Като цяло, те са деликатни с парите, само че са великодушни към близки и другари. През целия си живот те са финансово обезпечени, като изключение са комарджиите измежду тях, а те не са дребна група, тази зодия е най-пристрастена към залагания и парични опасности от всички в зодиака.

По въпроса за кариерното насочване, за тази зодия се твърди, че се изявява късно в кариерно отношение. Това е, тъй като прекомерно дълго и деликатно сортират тази специалност, която ще ги направи щастливи. Справят се с всевъзможни инициативи, осолено обвързваните с проучвания и писане. Сред положителните експерти при учителите, политиците, кадровиците и служителите постоянно има по някой представител на знака. Добрата кариера за Змията е тази, която не я вкарва в непотребен риск, в това число в риска да работи доста. Причината не е единствено, че подвластните на знака са мързеливи, само че и това че им е нужно доста време за възобновяване и отмора.

Любов и партньорство при зодия Змия

 Любов за зодия Змия

Много хора са скрито или безнадеждно влюбени в някой представител на зодията. Любовните завършения не са непозната зона на зодията и постоянно Змиите имат доста връзки преди брака.

В любовния живот тези хора са спокойни и сантиментално настроени, само че според от това какъв човек стои до тях, демонстрират авантюристичен дух. Ако са мощно влюбени, може да станат досадни, тъй като се демонстрират като ревностни, съвсем до степен на отнемане. Човек със мощен темперамент няма да издържи дълго до Змията. Техните подобаващи половинки са меки и отстъпчиви персони, които са подготвени да живеят и да обичат по техните правила.

Съвместимост на зодия Змия с другите зодии

Житейският опит ще покаже на представителят на зодия Змия, че би трябвало да търси половинката си при родените под знака на Вола, зодия Дракон, зодия Заек или зодия Петел.

Знакът е в положителни връзки също с родените под знака на зодиите Плъх, Кон, Коза, Маймуна и Куче, само че при изискване, че те не протягат ръка на свободата на Змията и не пречат на нейния блян да следва ползите си.

Не са подобаващи обаче връзки с представители на личната зодия, тъй като взаимната им недоверчивост ще стане причина за доста спорове.

Неподходящи зодии за връзки са Глиган и Тигър, тъй като първите са прекомерно земни за техния усет, а Тигърът пречи на мира и спокойствието, към които Змията е устремила взира си.

Интересни зависимости при зодия Змия

Благоприятният сезон за зодия Змия е ранното лято;

Елементът на зодията е огън;

Щастливите цифри са 2, 8 и 9;

Щастливите цветове са черен, червен и жълт;

Благоприятните направления са юг и изток.

Известните персони, родени под знака на Змията, са: Йоханес Брамс, Пабло Пикасо, Едгар Алан По, Вирджиния Улф, Грета Гарбо, Ким Бейсинджър, Боб Дилън, Опра Уинфри.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР