ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Първото попадение на Шохей Отани за

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Първото попадение на Шохей Отани за
Коментари Харесай

Първото попадение на Шохей Отани за Доджърс слага край на една наситена със събития седмица за суперзвездата

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Първото попадение на Шохей Отани за Лос Анджелис Доджърс беше и първият му удар в края на играта в огромните след близо четири години.

Неговите към момента нови съотборници и почитатели, които честваха с него в неделя в Chavez Ravine, чакат да видят доста повече подвизи от суперзвезда, която по някакъв метод става още по-добра в Dodger Blue.

Ohtani изтегли ниска бърза топка отдясно с два аута в 10-ия ининг, вкарвайки Джейсън Хейуърд и поставяйки завършек на успеха на Доджърс с 3-2 над Синсинати. Двама съотборници поляха Отани с вода, до момента в който аудитория от 52 656 души ревеше за последното достижение на играча с $700 милиона.

„ Ние постоянно споделяме, че той е най-хубавият състезател в света, и вие го виждате “, аутфилд играчът на Доджърс Анди Пейджс сподели.

Съединителят, ударен от Алексис Диас, приключи една извънредно наситена със събития седмица за Охтани, който процъфтява на терена за Лос Анджелис на фона на евентуалното разпръскване отвън терена от някогашния му пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР