Може би е добре да прекъснем излъчването на този отчет

...
Може би е добре да прекъснем излъчването на този отчет
Коментари Харесай

Борисов за работата в коалицията: Хубаво е да продължим както беше в началото

Може би е добре да прекъснем излъчването на този доклад пред хората. Ние не сме съпротива.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на съвещанието на ГЕРБ, на което отговорниците за обособените браншове в Управленската стратегия вършат доклад на свършеното в некоалицията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Хубаво е да продължим както беше първоначално - да събираме избрани групи от специалисти, които изработваха всичко, и по-късно ни го даваха за утвърждение.

В сегашната обстановка, във вторниците примерно, бих предложил, тези министри, които са тук, в съответните комисии да идват, с цел да гледат периодите и да вземат решение по какъв начин да работят. Тогава може да се каже, че и ние носим солидарна отговорност с тях. Но в този момент, като нямаме, да вземем за пример, зам.-министър в опазването на здравето - ние сме дали решения, само че те към този момент не ни питат за нищо, както стана с електронните предписания.

Сега министърът на финансите прави каквото си реши - да вземем за пример, в Пловдив преди изборите смени шефа на Национална агенция за приходите, същото е и в Хасково. И в случай че имахме зам.-шеф на Национална агенция за приходите, щеше да ни изясни за какво се сменят. Защото в този момент наподобява все едно ги сменят на инат на ГЕРБ. И в този момент вместо да управляваме дружно, наподобява все едно сме съпротива. И в случай че този механизъм не сработи по този начин, вреда е и за Политическа партия, вреда е и за нас, приключи Борисов.

Окончателно решение по какъв начин ГЕРБ ще продължи да работи в некоалицията се чака в събота.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР