Моите уважения към неразположенията им, времето е лошо и мен

...
Моите уважения към неразположенията им, времето е лошо и мен
Коментари Харесай

И Борисов го страх да лети на такова време, но лети

Моите почетения към неразположенията им, времето е неприятно и мен ме е боязън да хвърча на такова време, само че хвърча, когато има задача.

Това е коментарът на премиера Бойко Борисов пред публицисти в Министерски съвет във връзка на вчерашните спирания на тренировките в авиобаза Граф Игнатиево и създалото се напрежение в ациацията.

Борисов заяви, че военният министър Красимир Каракачанов му е докладвал, че проблем няма и нещата са реше ни.

" Колкото за българските военни летци е направено, за никой различен не е направено ", уточни Борисов.

Той изрази вяра да няма външна интервенция и въздействие в дейностите им, тъй като " няма да е почтено ".

Нашите държавни управления до момента са плащали по стотици милиони евра за българските летци и напълно малко за българските сухопътни сили, за българските моряци и всички останали ", изясни още Борисов.

Премиерът напомни, че в последните години на българските военни летци са дадени стотици милиони. Осигурени са им най-скъпите и най-модерни самолети вид " Спартан ", най-скъпите и създадени само за България " Пантер " -и, най-скъпите и съвременни хеликоптери " Кугър ".

Във всички браншове на страната сме дали големи пари, с цел да ги стабилизираме - и в стопанската система, опазването на здравето, страната се нуждае извънредно от нови влакове и какво ли не още, добави Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР