Моите кандидати, за които ще гласувам, са Том и Джери,

...
Моите кандидати, за които ще гласувам, са Том и Джери,
Коментари Харесай

Димитър Туджаров - Шкумбата: Ще гласувам за Том и Джери

" Моите претенденти, за които ще гласоподавам, са Том и Джери ", разгласи в студиото на bTV Димитър Туджаров - Шкумбата. Топ имитаторът на Тодор Живков и други политически величия от остаряло и ново време е стигнал до констатацията, че " в света към този момент няма усмивка ". Причина за това съгласно него е " насъбраното голямо напрежение " по света и у нас ". 

Човекът анекдот е постоянно правилен на настройката си освен да разсмива, само че и да го прави посредством присмиване - в тази ситуация на родните политици. " Ще предложа още на първото съвещание на новия парламент да се одобри закон за сезонните служащи. Защото и те работят единствено един сезон, като берачите на ягоди в Англия ", захапа управленците ни Шкумбата. 

Майсторът на скеча и хумореската е тъжен освен от това, че светът е престанал да се усмихва, само че и от криворазбраната политическа уместност. Но и за тази нерадостна обстановка той е изнамерил антидот под формата на нов виц, лично произвеждане. " Знаете ли каква е фантазията на европейската свекърва? ", попита реторично в ефир Шкумбата. " Да й се падне жена за снаха ".

Големият хуморист описа още, че за сходни смешки е бил предизвестен в Канада, че може да се озове зад решетките. " Бях на гастрол там по покана на българската общественост със спектакъла си " Луд за отвързване ". И попитах от сцената в случай че още бяхме с черно-бели тв приемници, по какъв начин щях да виждам мача Сенегал - Гана ", спомня си паметният веселяк.

" Място за комизъм постоянно има. Това е клапа, която оказва помощ да освободиш напрежението. В момента то е на ръба и трепти на последна граница по целия свят. Ако не е усмивката да ни смъкна напрежението, не виждам по какъв начин ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР