Мохамед Салах и Върджил ван Дайк са изправени пред угрозата

...
Мохамед Салах и Върджил ван Дайк са изправени пред угрозата
Коментари Харесай

Клоп успокои феновете на Ливърпул за Салах и Ван Дайк

Мохамед Салах и Върджил ван Дайк са изправени пред угрозата да пропуснат финала на Шампионската лига за Ливърпул против Реал Мадрид, откакто бяха сменени наложително във финала за ФА Къп против Челси, само че мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп е безапелационен, че проблемите на двамата не са съществени.

Половин час след началото на конфликта на „ Уембли “, Салах седна на терена, стискайки слабините си, а малко по-късно беше сменен от Диого Жота.

„ Мо е малко по-добре от Върджил. Трябваше да взема решение. Надявам се, че ще се оправи “, сподели Клоп незабавно след дуела пред „ ITV “.

На конференцията си по-късно вечерта Клоп добави:

„ Говорих и с двамата след мача и двамата са добре. Всичко, което знаем е, че не е нещо съществено. Но идващият мач е във вторник и е много близко. Мисля, че ще се оправят изцяло. Утре сутринта (бр. - днес) имаме подготовка и може да ми кажат, че съм изцяло добре. Аз обаче бих се съмнявал. Ще забележим “.

Салах също даде настояща информация за положението си, като сподели единствено: „ Разбира се “, на отговор на въпрос дали ще бъде здрав за финала в ШЛ.

Mo Salah will be ready for the Champions League final
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР