Мохамед Салах беше много близо до напускането на Ливърпул това

...
Мохамед Салах беше много близо до напускането на Ливърпул това
Коментари Харесай

Клоп реши кой ще замести Салах, ще струва 60 млн. евро на Ливърпул

Мохамед Салах беше доста покрай напускането на Ливърпул това лято, откакто получи невероятна оферта от Саудитска Арабия. Египтянинът въпреки всичко остана на Анфийлд, само че макар обстоятелството, че има контракт с Ливърпул до 2025 година, въпросът е в кой трансферен интервал ще напусне клуба.

В Ливърпул са наясно, че ще останат без най-хубавия състезател и изпълнител и са почнали да търсят евентуални подкрепления.
 Клоп приветства новите инвестиори в Ливърпул
Клоп приветства новите инвестиори в Ливърпул

Според информацията, това ще разреши на Ливърпул да изплати част от отговорностите, които натрупа по време на пандемията

Германският " Билд " написа, че наследникът на Салах ще пристигна от Борусия (Дортмунд). Според този източник Юрген Клоп желае да притегли холандеца Даниел Мален за сума от 60 милиона евро.

Мален дойде в Дортмунд през 2021 година от ПСВ за 30 милиона евро и не се открояваше изключително до този сезон. В седем мача във всички шампионати той означи четири гола с две асистенции и е най-хубавият състезател на Борусия при започване на сезона.

Общо той означи 23 гола с 16 асистенции за жълто-черните в 80 мача, до момента в който за ПСВ означи 55 гола и 24 асистенции в 116 мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР