Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно въздействие, да ни

...
Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно въздействие, да ни
Коментари Харесай

Сергей Копбаев, холистичен медик: „Не питайте как ще живеем утре, въпросът е кой ще живее

Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно влияние, да ни оказват помощ в борбата с COVID-19 - да ни предпазят и да унищожат рисковия вирус, по този начин както се оправят и с другите паразити в тялото?
По тематиката за ковид беседваме със Сергей Копбаев, изпълнителен шеф на Olvia Inf - водеща компания за биорезонансни технологии, която предлага високотехнологична диагностична и лечебна инсталация.
- Нека да стартираме с горещата тематика за ковид. Много се изписа, само че ползата не стихва.
- Само сме открехнали малка врата към тематиката - всичко, което знаем, е подготовка към нея. Темата ще стартира, когато свърши епидемията... Какво е ковид? Коронавирусите са семейство. Последният се е появил вследствие на разновидност, която евентуално е направена в китайска лаборатория в Ухан. Но без значение по какъв начин се е случило, вирусът е част от световния проект. На планетата ни има осведомително поле, някои го назовават Акаша; някои споделят, че планетата е жива и има разсъдък. С този разсъдък доста хора се пробват да се свържат и някои го вършат. Беше оповестено изявление с водач изпитател, който разказваше по какъв начин, до момента в който е правил комплицирани въздушни номера, свързани с риск за живота, единствено на две секунди от гибелта, той ясно е чул глас, който му е споделил какво да прави. И е оживял. Такива хора са изцяло наясно, че има осведомително поле на планетата и точно от него зависи развиването на човечеството.

- И по кое време ще си отиде този вирус?
- Хората ще се заразяват, до момента в който не се създаде групова отбрана и устойчивостта на вируса се погаси. Това е така наречен резултат на стотната маймуна (условно казано, когато 99 маймуни се научили да похапват измити сладки картофи, стотната маймуна, която живее на различен остров, стартира да прави същото, без да е видяла от другите.) Всичко е в осведомителното поле. Но можеш и да се заразиш осведомително. За това не се приказва, само че от 10 инфектирани 9 може би са с пряк контакт, само че един е по информативен път. Когато имунитетът падне, мигновено се появяват вируси, тъй като средата е подготвена за тях.

- Коронавирусът за какво се появи?
- Защото се тъпчем с химия. На детето единствено да му се появи сопол и му даваме антибиотик, антибиотик, антибиотик. Той стопира да работи, само че ние даваме още по-силни. И организмът отслабва, тъй като антибиотиците го срутват. 80% от популацията след 50-годишна възраст пие постоянно медикаменти. И хората стават все по-кекави.
Второ – храната, с която се храним, е изкуствена, не се усъвършенства от естествени торове, а от синтетични – и в нея няма никаква сила. Това е синтетична храна - без бактерии, без ферментация. Хлябът би трябвало да е ферментирал, млякото – също, а не да го вършат със изсъхнал прахуляк. Организмът ни се нуждае от положителни бактерии. Но не да пием пробиотици, те са непозната флора. Трябва ни жива храна, с цел да може бактериите да се развиват, тъй като те са нашата отбрана!

- Вярно ли е, че в случай че човек изпитва съчувствие, признателност, наслада – той няма да се разболее от вирусите, които живеят на ниски честоти?
- Не единствено вирусите. Истинските християни, когато са ги хвърляли на тигри и лъвове, животните не са ги закачали.


Какво е християнин? Състрадателен човек. Христос какво споделя: „ Свали ризата си и я дай на близък “. Те и в огън не горят. Това е същинската религия. Но такива хора са необичайност, ние ги назоваваме светци. Нивото на осцилация при тези хора ги прави йогини.
 Има един случай, когато свят човек е излизал от дълго недояждане и е трябвало да се зарежда с извара. И един мъж решил да се присмее над подобен свят човек и вместо извара му е дал вар, която разяжда. Но йогинът хапнал, без да му стане нещо, до момента в който мъжът почнал да се превива и да се моли за амнистия.
Когато човек изпитва съчувствие – най-високата осцилация, или наслада, признателност и успокоение, тогава по различен метод работи съзнанието. А когато сме в нискочестотни трептения, и в локва ще влезнем, и тухла може да ни удари по главата.
Колкото по-висока е вибрацията, толкоз по-силен е индивидът и с по-добра вътрешен глас. И микроорганизмите вътре в човек също работят по друг метод. Затова е доста значимо какво мислим, какво усещаме. Боледуват отрицателно настроените, те умират бързо  или в случай че не умират, стават вампири – крадат сила от другите, тъй като нямат лична. Оставете подобен човек самичък и ще изсъхне доста бързо.
- Коя страст е с най-ниска осцилация?
- Страхът. Той е с най-ниска отбрана. Затова при психическа офанзива има паническо тичане. Има образци от предишния век, когато вражеската войска е била многочислена, само че против нея потеглят 300-400 съветски офицери - с парадни костюми, с почистено оръжие, с оркестър, под строй и с бойна ария. Стрелят по тях. Те събират още веднъж редиците и отново вървят. Врагът вижда това, не устоя и хуква да бяга. От боязън! Много хора ще се разболеят не от ковид, а от личните си страхове. Знаете ли приказката за епидемията от чума? Чумата споделила: „ Аз взех своите 5000, другите 10 000 умряха от боязън “. Но коронавирусът няма да е единствената такава зараза. Въпросът не е по какъв начин ще живеем на следващия ден – добре ли, зле ли? Въпросът е кой ще живее.

- Кой ще живее?
- В Библията написа „ поканените са доста, само че вратата е тясна “. Ако желаете да минете през вратата, би трябвало да работите върху себе си. Трябва да се върнем към остарялото знание от времето, когато човек е живял измежду природата. Трябва да се върнем към натуралното, с цел да се научим да живеем вярно. Най-важното нещо през днешния ден е човек да вземе живота си в своите ръце. Епидемията ни даде доста скъпи уроци.

- Кой е най-важният урок?
- Да имаме вяра на първо време на себе си! Щом страните започнаха да се крадат едни други: чехите откраднали маски за италианците, американците откраднали от германците... Това обикновено ли е? Хората се трансфораха в диваци, част от тълпата. Каквото кажат по малкия екран, това е вярно. А дали е по този начин? Затова човек би трябвало да се върне към себе си, към корена и да се вземе в своите ръце. Не разчитайте нито на лекарите, нито на политиците - всеки би трябвало да си откри самичък метода да бъде здрав: с вярно хранене, чисти мисли и усеща, вярно развиване. Няма ли развиване, природата е енергоспестяващ механизъм. Най-скъпата сила е на живота и природата не я дава просто по този начин. Ако от теб няма изгода, отиваш на последващо прераждане. Познавам баба на 92 година, която е претърпяла концлагер, войни и сама си се обслужва, има градина, животни и е с разсъдъка си. Казват, че това се дължи на гените – не. Д-р Пьотър Гаряев е създател на теорията за вълновия геном, на това, че гените не са определящи, че те могат да се трансформират. Гаряев няма един бял косъм.



- Т.е. човек може да се промени и да се лекува с трептения, с талази, по този начин ли?- Да, всичко е сила, всичко в нашия свят трепти - от обикновените частици до свръхголемите космически формирания. Всичко във Вселената трепти. Даже камъкът има своята периодичност. Само в изкуствените светове осцилация няма. Те могат да бъдат сътворени от нечие схващане и в случай че попаднеш там, ще си в клопка. Шаманите, когато пътуват, по какъв начин разграничават изкуствения свят от действителния? Там, където трепти, е същинско. Където не трепти – е изкуствено. Материята е просто съсредоточена сила. Следващото нещо – ние се състоим от органи: сърце, черен дроб.... Всеки орган е резонатор. Когато получаваме сила от Слънцето, от планината, от дърветата – органите са първите, които стартират да резонират, поемайки тази сила и предавайки я на клетките.
И всеки орган има здравословен кулоар от генетически заложена периодичност, в който би трябвало да вибрира. Ако дълго време вибрацията е отвън нормата, тогава към този момент е рисково – силата се блокира и не може да се реализира енергообмен с другите органи. Защото силата се движи от един орган към идващ и по този начин се върти.
Когато салдото се наруши, организмът стартира да страда, получават се хронически болести. Този продан на честоти ние го реализираме всеки ден с природата. Зареждаме се от морето, езерото, планината. Ние сме взаимносвързани. И е доста значимо да виждаме звездното небе нощем. Там има код, информация. Защо хората, които отиват на село, са като хипнотизирани от звездното небе? Защото получават нужните трептения, които циклично би трябвало да се одобряват. А тук от 50 година по кое време си виждал звездно небе? Като дребен при баба на село. Много е значимо също по този начин да следим Слънцето. В Китай, в огромните градове въобще не виждат слънце поради смога.
- Вие прилагате биорезонансна диагностика и лекуване. Какво съставлява биорезонансът?
- Има един огромен оперен артист – Фьодор Шаляпин, който бил от оскъдно семейство. Когато го извели на сцената, пред богати хора, благородници, всички почнали да се смеят. Той ги следил и самият той почнал да се смее. Със своя глас вдигал, вдигал вибрациите и загасил свещите, осветяващи залата. Ето това е биорезонанс. Същото е, когато се върви по мост. По него може да мине без проблем 40-тонен танк и да се срути от рота от 200 индивида, когато съвпадне колебателният развой.
Подобен е и казусът с чумата в Русия през XVIII век. Много хора умрели в Москва. Тогава императрица Екатерина II изпратила граф Орлов. Той наредил 3 дни камбаните в града да бият, без да стопират, денонощно. И това поставило завършек на епидемията
Боледуват отрицателно настроените, те умират бързо, или в случай че не умират, стават вампири – крадат сила от другите, тъй като нямат лична - вибрацията от камбанния звън. Никога няма да не помни молитвата във Великата лавра на Атон. Първия път, когато отидох там, попаднах на вечерната молитва за огромен празник. Там пеят няколко монаси. Единият, с най-високия звук, извади от джоба си камертон, настрои се и стартира да пее в едно с молитвата. Полилеите се залюляха и започнаха да се ускоряват, ускоряват... От гласовете. Резонанс! Присъстващите плуваха в възторг. Моят другар ми сподели: „ Не знаех на кой свят се намирам. Сега разбрах какво е медитация. ” Всички религии употребяват биорезонанса и честотното влияние. В будизма свирят с едни тръби... Самата молитва е 7,83 херца – на честотата на планетата.



- Реймънд Райф ли е бащата на биорезонансното лекуване?- През 1920 година, тъкмо преди 100 години Роял Реймънд Райф основава специфичен микроскоп, който усилва 60 000 пъти обектите, и за разлика от електронния микроскоп не следи мъртви микроорганизми, а живи! Това изобретение е революционно за времето си. Но още по-значимо е откритието на доктора, че другите патогени могат да бъдат унищожени по правилото на резонанса. Той основава апарат, който излъчва електромагнитни талази, които убиват разнообразни вируси, бактерии, глисти, гъбички  – по същия метод, по който Шаляпин чупи стъклени чаши... Но в този момент биорезонансните технологии са доста напред. Първите уреди бяха зепери. Те работеха с една периодичност - 7 минути влияние, 20 минути отмора, тъй като за 7 минути кръвта се обръща.
Сега можем даже с вашата персонална периодичност да работим. От ръката излиза, минава през уред, там се прави реверс, изтрива се патологията и влиза вашата генетически заложена периодичност...

- Звучи като научна фантастика.
- Преди работихме с честоти, в този момент работим с комбинации, с стратегии – те могат да имат по 75 и 100 честоти. Например в случай че открием плосък червей в организма, ние ще го убием, само че той ще изпусне слуз и в тази слуз има бактерии и вируси, затова би трябвало и това да се почисти. Трябва да се работи и с гниещата среда, в която червеите живеят. Следователно би трябвало да се добави стратегия за лимфа, за детокс и за изчистване на междуклетъчната и извънклетъчната вода. Всично това се включва в една стратегия. Не е задоволително единствено да унищожим глистите, тъй като ще натровим индивида – тогава ще го боли главата, може даже да повръща. В нашите стратегии го няма този отрицателен резултат.

- Колко компании създават биорезонансни технологии?
 - Едва десетина, без да броим тези, които работят в изби.

- Защо са толкоз малко?
- Защото нямаме държавна поддръжка. Това са разработки на доброволни начала, от пионери, които намират в това начинание смъсъл на живота. Когато преди време са разбрали, че Роял Райф може да лекува онкология, че отстранява с лекост възпалителните процеси (без антибиотици!),  мооментално са го унищожили. Какви ли не обвинявания са му предявили. И са го довели до положение на алкохолизъм. Сега най-малко не ни преследват. И биорезонансната технология навлиза от ден на ден и повече. Мостът на „ Цариградско шосе “ е трябвало да се построи с цимент 500, само че е имало 400. Използвали са биорезонанс и са го повишили с 12 или 15%. С помощта на резонанс се топят метали. Тази технология към този момент се употребява.

- Как тъкмо лекуват биорезонансните стратегии?
- Ние не лекуваме. Организмът самичък се лекува, нашата задача е единствено да му помогнем. Като пристигна човек при нас, на първо време му вършим диагностика, изследваме целия организъм: какви паразити има, от какво боледува... Виждаме да вземем за пример, че индивидът е с натоварена душeвност... и откриваме глисти в жлъчката. Те основават напрежение в черния дроб и жлъчката, оттова в нервната система, тъй като са свързани. Първо чистим глистите, по-късно вирусите и бактериите.
Като прочистим организма от паразитите, той стартира да работи с нови сили, защото те са „ изяждали “ 80% от силата. След това гледаме къде в органите има отклоняване, тъй като знаем генетически заложените честоти на всеки от тях. И имаме подготвени стратегии – да вземем за пример изтощен гръбнак или инфекциозен развой, хипер или хипофункция на щитовидната жлеза. Имаме общо 3775 вградени стратегии.
От тях вършим комбинации. Човек си ги пуска с уреда заран и вечер и това е.
- Сега в епидемията по какъв начин могат хората да се предпазят от вируса?
- Измислили сме мини индуктор–килимче – 33X33 мм, с доста огромна излъчваща повърхност. Създали сме здравна квадратна вълна и това нещо основава предпазен щит. Слагаме килимчето в чанта или на гърба и си вървим с него. Пускаме стратегия „ Активна отбрана “, тя ускорява имунитета и на един метър към вас, под вас, над вас се излъчват тези честоти.

- А имате ли честотата на ковид, с цел да го унищожите, в случай че попадне в организма?- Каква е точната осцилация на днешния ковид, не знаем. Държавите не го дават елементарно. Но имаме базовата периодичност на всички други коронавируси от фамилията. Те са в кулоар и новият ковид е също там. Когато не можем да намерим точната периодичност на даден паразит, ние пускаме базова стратегия и когато той попадне в този диапазон, бива погубен. И положителната вест е, че в случай че има проблем – вълните работят единствено с него, няма ли проблем – вълните не ти вредят.  

- Може ли с биорезонансно влияние да се помогне на хора, които към този момент са се разболели от COVID-19?
- Теоретически – да, на практика – нямаме наблюдаване. Но опитът ни демонстрира, че всевъзможен грип, в случай че го хванете рано, можете бързо да се справите с него. Пускате два-три пъти уреда с стратегиите „ Лимфа “, „ Детокс “ и „ Имунитет “. Апаратът си стои в джоба ви и си работи. Събуждате се сутринта здрав, нов човек. Имахме случай – остават няколко часа до Нова година, а индивидът е на легло. За два часа го вдигнахме на крайници.

- Кой е най-интересният случай от практиката ви?
- Имаше една жена със  7 казуса: окото ù играеше, напикаваше се, куцаше, имаше мощно главоболие, цялата беше напрегната... Когато ù направихме диагностика, не знаехме от кое място да стартираме. Избрах стратегия „ Покой “. След няколко дни от носа ù стартира да излиза гной, по-късно - от ден на ден и повече. Аз ù споделих: „ Продължавай “. Защото в биорезонанса е значимо като тръгне развой, да не се стопира. Някъде след 10-ина дни спря да є играе окото, мигрената изчезна, спря да куца. От 7 казуса, 6 изчезнаха. След три месеца беше различен човек. Имахме и пациент с псориазис. Половината тяло му беше покрито с люспи от дребен. Заредихме му стратегии, за 3 месеца псориазисът се почисти 90%. Но той махна цигари, алкохол, стартира да се храни вярно. За първи път, откогато се помни, обу къси панталони и блуза с пай ръкав. На есен псориазисът още веднъж се върна на 30%. Пак направихме лекуване и остана напълно малко. След половин година отново се появи и по-късно край – изчезна изцяло.

 Най-новото откритие на компанията е възглавничка, която може да се носи в чанта, на гърба или да стои до човек и да излъчва трептения, които покачват имунната система и го пазят от болести. Най-новото откритие на компанията е възглавничка, която може да се носи в чанта, на гърба или да стои до човек и да излъчва трептения, които покачват имунната система и го пазят от болести.
Биорезонансната терапия на 100 години
Биорезонансната терапия е неинвазивен, холистичен способ за лекуване, при който се влияе с електромагнитни съмнения и трептения, за да се изведат от човешкия организъм паразити и отрови и да се хармонизира работата на другите органи и системи. Лечението се реализира с апарати, които генерират талази с друга периодичност, форма и амплитуда. С един уред могат да се лекуват голям брой здравословни проблеми.

Терапията се усъвършенства и развива към този момент 100 година, като водещи в тази сфера, са компании от Русия, Украйна и Германия. „ Олвия ” е водач за България и работи с сътрудници от Украйна. Апаратите за биорезонансна терапия, които „ Oлвия ” предлага на пазара, са три – от серия „ Партнер ”. Те са ново потомство,  подобаващи са както за работа в медицински центрове, по този начин и за персонална приложимост. Биорезонансната терапия  може да се ползва върху всички органи и системи от органи в човешкия организъм: при мигрена, хронични и остри болести на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови болести, панкреатит, кисти - на панкреаса, на матката и яйчниците, диабет при деца и възрастни, цистит, нефрит, белези (цикатрикси), пред- и следоперативно лекуване в стоматологията и др. 

И трите апарата „ Партнер ” имат безконтактно влияние (не е нужно да се държат електроди) и опция за елементарно и бързо прибавяне на стратегии. Не се предлагат само при бременни в първите 6 месеца и хора с пейсмейкъри.


Олвия инф ООД тел. 0988 878 696
e-mail: [email protected]
София, бул. Сливница 178
www.olviacenter.com
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР