Могъщи природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни

...
Могъщи природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни
Коментари Харесай

Изплуваха още предсказания на Ванга: Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г.

Могъщи естествени бедствия, нуклеарна злополука, големи опустошения и доста смъртни случаи. Това са ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 година Това тръбят съветски и британски уеб сайтове.

Според пророчицата има огромна възможност от световен спор през 2024 година, а изходът ще е най-важното събитие в международната история. Ванга споделя, че това събитие ще докара до понижаване на популацията на Земята.

„ Ядрена злополука ще опустоши Земята преди края на 2023 година Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични субстанции. Суперсила ще употребява биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора “, споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, пишат в материал, оповестен и в английския вестник „ Сън “.

От изданието показват, че българската пророчица в никакъв случай не е правила публично предсказания и че на никое място няма записани такива, като се базират на разкази на инцидентни хора. Нека хората да имат едно мислено за думите на Ванга, показват още от „ Сън “.

Според съветския уебсайт „ Комсомольская истина “, преди да почине, Витка споделила, че баба Ванга предрекла по какъв начин през 2024 година мощна магнитна стихия ще удари земята и слънцето ще изгасне за три години. Гигантски метеорит ще падне в Тихия океан и ще има потоп, който ще отнесе доста страни и нации.

В последните години от живота си, през 1996 година, в изявление пред съветския предприемач и народен представител Антолий Лубченко, на основата на което е основан филмът „ Вангелия “, петричката пророчица приказва за нов потоп през 2024 година Тя предсказва, че районът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята, а Черно море ще стигне чак до Сливен. Ванга видяла по какъв начин в първата половина на XXI век Черно море уголемява територията си и елементи от него навлизат навътре в България. Тя даже планувала, че поради трусове и порои Пирин планина ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея са свещена планина.

„ Голямо тяло ще дохвъри до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият доста страни и нации и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят положителните, а злите, които се вършат на доста хитри, ще загинат. След това ще настъпи доста добър живот и величие “, споделила Ванга пред Лубченко.

„ Леля Ванга в никакъв случай не си е разрешавала да плаши хората с сходни предсказания, а е говорила с усеща на вяра за човечеството “, сподели пред „ България Днес “ Иван Драмов, ръководител на фондация „ Ванга “.

Никой не може да каже сигурно, че петричката пророчица е направила ужасяващите предсказания, които се популяризират от хора, общували с нея. Факт е обаче, че Ванга е предрекла Втората международна война, появяването на Хитлер, нуклеарните оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз.

Пророчицата знаела и за жестоките порои у нас, коронавирус пандемията и още доста други значими за човечеството събития. В нейните прогнози от доста години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

Росица Валентинова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР