“Мога да се обзаложа, че шаситата на БМВ ще се

...
“Мога да се обзаложа, че шаситата на БМВ ще се
Коментари Харесай

Борисов се хваща на бас, че БВМ ще прави шасита в Шумен

“Мога да се обзаложа, че шаситата на БМВ ще се вършат в Шумен ", сподели в събота министър председателят Бойко Борисов, който посети индустриалната зона на Стара Загора. Заедно с кмета на града Живко Тодоров (ГЕРБ) министър председателят отиде до някогашния Азотно-торов цех. Той даде обещание, че идната седмица Министерският съвет ще отпусне към 500 хиляди лева за откупуване на частни терени на територията на завода.

Там бизнес активност развиват 80 компании, само че няма инфраструктура, тъй като улиците през комплекса са частна благосъстоятелност.

" Тук работят 900 души и не могат да вършат действителен бизнес. В Пловдив към този момент няма терени. В Шумен всички терени са изкупени за фабрики. А тук държите 1500 декара и поради това, че са частни улиците, вложители не могат да дойдат ", сподели Борисов на кмета.

Според премира " всички фабрики към този момент идват в България " и тук се вършат високо софтуерни съставни елементи и най-скъпите системи.

" Нашите служащи са високо квалифицирани, дисциплинирани. Заводите в Русе работят с 20% по-голям потенциал в сравнение с в Чехия. Немците фактически споделят, че българите са неповторими като служащи ", сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР