Моето виждане, е че хората са много дисциплинирани, с изключение

...
Моето виждане, е че хората са много дисциплинирани, с изключение
Коментари Харесай

Борисов: Дано не се налага да затягаме мерките, това не жмичка - да се лъжем

„ Моето виждане, е че хората са доста дисциплинирани, като се изключи вас(б.а. към журналистите), които продължавате да се струпвате. Спазвайте повече разпоредбите! Мерките си важат, нека не се постанова повече да ги затягаме.Ние не играем на гоненица, това не жмичка, да надхитриш някого… След това да си хвалиш, че си надхитрил някого, а можеш да се заразиш или да умреш. За следващ път споделям, това не е игра с ръководещите, това не е игра с полицията на улицата… ”, сподели министър председателят Бойко Борисов на турската граница във връзка въпрос за стягане на ограниченията.   Той добави, че в случай че се желае по-сериозен надзор КПП-тата на регионалните градове би трябвало да наподобяват по този метод, като на границата.

„ В момента работим, с цел да могат хората да изкарват заплати, да имаме произвеждане, което да изнасяме, с цел да има пари. Впрегнал съм всичките си връзки в тази посока ”, сподели министър председателят.

Припомняме, че през днешния ден ръководителят на Националния спешен щаб ген. проф. Венцислав Мутафчийски съобщи, че се обмисля концепцията да се вкара ред, както в Гърция – с есемес да се оповестява защо излизат жителите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР