Моето усещане е за голямо възмущение, гигантско възмущение към ИТН

...
Моето усещане е за голямо възмущение, гигантско възмущение към ИТН
Коментари Харесай

Лорер за ИТН: Искат колосална цифра от 6 млрд., които да се изхарчат тази година, недоумявам какво стои зад това

" Моето чувство е за огромно отвращение, гигантско отвращение към Има Такъв Народ по една извънредно елементарна причина. Ние преминахме през три големи рецесии ", това съобщи Министърът на иновцаиите и растежа Даниел Лорер пред bTV. във връзка напускането на ръководещата коалиция от " ИТН ".

" Те взеха решение да излязат от обединението поради пътищата на България. Те желаят колосална цифра от 6 милиарда, които да бъдат изхарчени през тази година. Недоумявам какво стои зад това ", продължи той.

" Българския парламент взема решение българския бюджет. Когато правихме бюджета за 2022 година, казахме, че това е капиталов бюджет. Сегашната актуализация споделяме ясно, че това е за битка с рецесията, а този парламент е витално необходим за България, с цел да помогнем за хората. Идва и Планът за възобновяване, а без Народното събрание, който Има Такъв Народ желаят да хвърлят на боклука, не можем да създадем промените ", безапелационен беше Лорер.

" Няма да имаме достъп до 13 милиарда, което е огромна отговорност към българското общество, която не желаят да поемат. Видяхме го още предишното лято, виждаме го още веднъж, само че политиката не е шоу ", съобщи Министърът на нововъведенията и растежа.

" В Има Такъв Народ следим сценаристка динамичност през цялото време ", безапелационен беше Лорер.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР