Моето усещане е, че кампанията е вяла, но откъде да

...
Моето усещане е, че кампанията е вяла, но откъде да
Коментари Харесай

Политолози прогнозират по-различен 50-и парламент

Моето чувство е, че акцията е вяла, само че от кое място да пристигна нова сила? Няма нов политически състезател на сцената, като новите лица са извънредно малко. Няма изключително огромно предпочитание нови хора да се включват в политиката. Това разяснява в ефира на Би Ти Ви политологът Светослав Малинов предизборната акция.

По думите му ПП-ДБ в този момент се борят да си върнат част от гласовете. Според Малинов няма огромни имена, които да имат предпочитание да се включат в изборите. Той не чака и някоя по-малка групировка да влезе в Народното събрание, която да бъде основен фактор в 50-ия парламент.

Прогнозата на политолога е в 50-о Народно заседание да влязат до 8 партии. И обвърза това с изборната интензивност, която Малинов не чака да е изключително висока.

Светослав Малинов не чака по-висока изборна интензивност от предходните избори.

Политологът Стойчо Стойчев също направи своята прогноза. Той уточни, че в идващия парламент може да има сред 6 и 8 партии. Ако са повече партиите, по-лесно може да се направи болшинство.

Според него протестният избор мъчно може да бъде обран от някои политически партии. Протестният избор ще се осъществя сред " не поддържам никого " или въобще няма да се осъществя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР