"Моето послание е: харчете, харчете, харчете. Моля ви, харчете колкото

...
"Моето послание е: харчете, харчете, харчете. Моля ви, харчете колкото
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: Харчете, харчете колкото можете повече

"Моето обръщение е: харчете, харчете, харчете. Моля ви, харчете колкото можете ". Това обръщение насочи ръководещият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение към страните.

Целта, съгласно нея е, да продължат да вливат пари в стопанските системи си, с цел да се борят с рецесията, провокирана от пандемията от COVID-19 и да не се връщат прибързано към фрапантни икономии, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кристалина Георгиева взе участие в полемика за последствията от Коронавирус пандемията в Европа

Георгиева организира виртуална полемика, проведена от Глобсек (Globsec), института Монтен и центъра Брюгел.

"Но си пазете разписките. И постоянно имайте поради, че не можем да се оправим без напредък ", предизвести тя.

Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение приветства бързата реакция на държавните управления да провиснал помощи на обща стойност към 10 трилиона $ - 10 пъти повече спрямо огромната криза през 2008 година. МВФ ще разгласява на 24 юни новите си прогнози за международния напредък.

Днес Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение предизвести, че прогнозите на множеството страни ще бъдат преразгледани към намаляване, до момента в който оценките за дребна група страни ще бъдат преразгледани нагоре. Тя посочи, че би трябвало да се внимава да не се стопират прекомерно бързо финансовите помощи, както това е станало след международната финансова рецесия през 2008 година и това е довело до негативни последствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР