Модното ревю на най-новите автомобили в света скоро отваря врати в

...
Модното ревю на най-новите автомобили в
света скоро отваря врати в
Коментари Харесай

Eлате с метрото на автосалона в София и си тръгнете с нова кола

Модното ревю на най-новите коли в света скоро отваря порти в София

„ Автомобилен салон София ” тази година ще написа история, освен със поръчката да бъде най-големият за последните 25 години. Това е единствено основата, върху която в Интер Експо Център ще дефилират над 300 автомобила на 40 международни марки. Повече от 50 министър председатели и софтуерни новости, 65 фирми-изложители и над 14 000 кв. м. изложбена повърхност ще показват най-доброто от промишлеността за 2017-та.

Новата идея на автосалона в София ще покаже развиването на бранша, само че и променящото се лице на световния автомобилен пазар. Потребителите изразяват желанията си първо с моделите и марките, които купуват - това е универсалният измерител за търговски успех. В конкуренцията с цената и личните предпочитания, към този момент се включват и други критерии, свързани с гъвкавостта и удоволствието от шофирането. На преден план излизат икономичността, ниските или нулеви излъчвания, комфорт, съгласуваност, безопасност и разнообразни удобства за водача, изключително в градската среда. Променя се мисленето при основаването на нови коли, само че и метода, по който публиката очаква да ги види. Автосалонът, който ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври в София, ще отговори на новата потребителска просвета с всеки подробност от организацията на ревюто. Дори в колата за огромната премия на експото.

През тази година един късметлия ще има възможността самичък да избере сред 12 великолепни автомобила и да си тръгне с един от тях. Цените им стартират от 24 500 и стигат до 46 500 лева 12-те оферти на производителите са: Citroen C3 Aircross Feel Pure Tech 110, Seat Leon 5D PA, Honda Civic Hatchback 1,0 Comfort MT, Suzuki Vitara, Ford Kuga, Lada Vesta, Volkswagen Golf, SsangYong Tivoli 4x4 6AT, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Toyota Aygo, Skoda Octavia.

Всеки, който попълни анкетна карта и е навършил 18 години, ще има късмет за този страхотен избор. В шоурума на любимата марка също можете да попълните анкета. За допълнителна информация влезте в официалния уебсайт на ревюто.

Останалите изненади са нощувки в луксозни хотели, ваучери за гориво, модерен мобилен телефон, фен-карта от кино „ Арена “ и още доста награди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР