Модният блогър Киара Ферани от The Blonde Salad може да

...
Модният блогър Киара Ферани от The Blonde Salad може да
Коментари Харесай

Летните правила за красотата на модния блогър Киара Ферани

Модният блогър Киара Ферани от The Blonde Salad може да ни каже не едно и две неща по въпроса за хубостта през лятото.

Чаровната италианка, която от няколко години живее в Лос Анджелис, стана известна с усета си към модата и хубостта, които пък я трансфораха в най-успелия блогър, изгрял даже на корицата на VOGUE.

Ето кои са нейните 15 златни правила, които следва, с цел да е неотразима през лятото.

“Още преди лятната почивка започнете да подготвяте кожата на тялото си със скраб. По този метод тя ще е подготвена за другите козметични процедури и събирането на загар. Малките ексфолиращи частици ще ви оказват помощ да се избавите от мъртвите кафези и загрубелите зони, които се появяват след студения сезон, кожата ще се обнови и ще усъвършенства еластичността си.

“Ако сте от дамите, които не почерняват елементарно, можете да подпомогнете тена си, като се възползвате от хранителни добавки и витамини. Те също обаче би трябвало да стартират да се одобряват известно време преди почивката. ”

 chiara beauty rules (1)

“Не поемайте риска да се излагате на слънце без отбрана! Уверете се, че постоянно носите със себе си артикул със SPF фактор (поне 30) и го нанасяйте постоянно, изключително на лицето. Да, даже в града! ”

“Ако в действителност нямате самообладание да се сдобиете с загар, изберете първокласен бронзант под формата на лосион или спрей. Не, не е наложително да станете оранжеви от него. Използването на подобен вид козметика е доста добра концепция за девойките с доста светла кожа, които не обичат да се излагат на слънце.

“За да можете да нанесете бронзанта вярно и да не се окажете с бели зони и напластявания, първо би трябвало добре да хидратирате кожата си. Изберете богат подхранващ крем или лосион, само че с лека текстура, която се всмуква бързо и попива в дълбочина. ”

Ако лосионите не са вашето нещо, изключително през лятото, можете да се възползвате от сухите олиа за тяло. Те хидратират кожата добре и попиват доста бързо, а също така има и такива със SPF фактор. Накрая, придават на цялото тяло прелестен искра и акцентират загара. ”

 chiara beauty rules (2)

Летният beauty режим се основава на измененията, по тази причина за какво не извършите още една, като да вземем за пример да замените тежкия парфюм с лек спрей за тяло със същия мирис? След като един път опитате, към този момент няма да можете да живеете без него! ”

“Вече обърнахме внимание на това какъв брой значима е слънцезащитата за кожата, само че дано поговорим и за косата. Ако тя е боядисана, не забравяйте да се снабдите със защитаващ я артикул – на пазара към този момент се оферират такива варианти. ”

“Вероятно доста постоянно ще се възползвате от удобството на високите кокове и конските опашки, с цел да се избавите от жегата на плажа и край басейна. Моят съвет е да се снабдите с ластици, които са по-меки и други аксесоари, които няма да изтощават повърхността на косъма, откакто косата ви стои вързана доста време.

“Ако косата ви елементарно се повлиява от влажния въздух и никакви прически не са алтернатива, снабдете се с първокласен изсъхнал шампоан, който ще ви е от помощ за вечерната ви визия, изключително в случай че въобще нямате въодушевление още веднъж да влизате под душа. ”

 chiara beauty rules (4)

“Нека поговорим и за декоративната козметика. Зарежете пудрите, заложете на кремообразните текстури. Те ще ви придадат по-свеж и естествен тип, а също така ще ви спестят и много време при гримиране. ”

Не забравяйте да промените и спиралата си – този сезон ще имате потребност от водоустойчива формула! Никой не желае да се снабди с тъмни кръгове, изключително откакто излезе от басейна или инцидентно се озове посред лятна стихия. ”

“За маникюра наложително избирайте единствено ярки нюанси. Това е едно от неписаните правила на лятото. Чао, нокти в бордо, ще се забележим през есента!

“Също по този начин се уверете, че имате и прекрасен педикюр, с цел да можете да носите сандали и отворени обувки с същинска убеденост. Няма значение дали ще съчетаете цвета на лака с този на ръцете. ”

 chiara beauty rules (5)

Независимо дали сте в града или край морето, сменете метода си към грима и се възползвайте от всичко, което е в синьо – цвят, който ни кара да си мечтаем за лятна почивка. Най-любимият ми артикул е спиралата в този колорит! ”

“Бонус съвет: снабдете се с повече артикули в travel размер. Не единствено, че са съвършени за моментите, в които ни се желае да изпобваме нова козметика, само че както подсказва и името им, са съвършени за козметичния несесер, когато сме на път, и то освен в чужбина. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР